Cumhur İttifakını üzecek son anket Karadeniz bölgesinden

Cumhur İttifakını üzecek son anket Karadeniz bölgesinden

Cumhur ittifakı oy kaybetmeye devam ediyor. Son anket sonuçları bunu gösteriyor. Ancak Karadeniz bölgesi için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Cumhur İttifakının oy kaybettiği bir çok ankette görülüyor. AKP ve MHP birlikteliğiyle kurulan ve bu birlikteliğe destek veren BBP'nin oluşturduğu Cumhur ittifakı anketlerde büyük kayıp yaşıyor.

Her ne kadar AKP ve MHP bu kayıpları görmezden gelse de bir çok ankette her iki parti için durum hiçte iyi değil.

yeniçağ gazetesi bugün dikkat çeken bir haber yayınladı. Yayınlanan bu haberde CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Karadeniz’den gelen anket sonuçlarının Saray’ı şoka uğrattığını duyurdu.

171120211517421777007-001.jpg

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan CHP Milletvekili Mahmut Tanal "Ulaştığımız bilgilere göre AK Parti, Cumhurbaşkanlığı sistemine memnuniyete ilişkin araştırma şirketlerine anket yaptırdı. Özellikle Karadeniz Bölgesi’nden gelen sonuçlar, AK Parti Genel Merkezi’ni ve Saray’ı şoka uğrattı. Diğer parti seçmenlerini geçtim, AK Parti’nin kendi seçmeninin ekseriyeti dahi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nden memnun olmadıklarını dile getirdi." diyerek dikkat çeken iddialarda bulundu..

AKP'nin bu açıklamalara ne yanıt vereceği büyük merak konusu oldu..