CHP'yi yasa boğan acı ölüm! Koronavirüse yenik düştü Parti Genel Merkezi yasta

CHP'yi yasa boğan acı ölüm! Koronavirüse yenik düştü Parti Genel Merkezi yasta

Koronavirüs can almaya devam ediyor! Bir ölüm haberi daha geldi. Acı haberle ilgili yeni gelişmeler var...

Koronavirüs Türkiye'de can almaya devam ediyor. Son ölüm haberi ise CHP'lileri derinden üzdü. Bir CHP'li daha koronavirüse yenik düştü.

GERÇEK GÜNDEM - Edinilen bilgiye göre Bir süredir hastanede koronavirüs (Covid-19) tedavisi gören CHP Kütahya eski İl Başkanı Makbul Sarı'dan kötü haber geldi. Koronavirüs nedeniyle CHP'li Makbul Sarı vefat etti. 

Daha önce Koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından durumu ağırlaşan CHP'li Makbul Sarı hastaneye kaldırılmış ve tedavisi yoğun bakımda bir süre boyunca devam etmişti.. 


Hastanede doktorlarca Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Makbul Sarı’nın vefat haberi CHP genel merkezi ve teşkilatlarını yasa boğdu... 

VEFAT HABERİ SONRASI CHP KÜTAHYA MİLLETVEKİ KASAP'TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI


Gelen Acı haber sonrası çok sayıda CHP'li üzüntülerini dile getirirken CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap da CHP Kütahya eski İl Başkanı Makbul Sarı'nın vefatının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Önceki dönem İl Başkanımız Sn.MakbulSarı vefat etmiştir.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun" açıklamasında bulundu.

Acı haberi Gerçek Gündem haber sitesi haberleştirerek Türkiye basınına duyurdu. Üsküp Haber olarak CHP camiasına baş sağlığı dileriz.