CHP'den istifa eden Mehmet Ali Çelebi büyük iftirayı çürüttü CHP'li ismi yerin dibine soktu

CHP'den istifa eden Mehmet Ali Çelebi büyük iftirayı çürüttü CHP'li ismi yerin dibine soktu

CHP'de 3 vekil istifası gündeme oturdu. Bu istifa sonrası bir parti yöneticisi Mehmet Ali Çelebi hakkında tuhaf bir açıklama yaptı. Mehmet Ali Çelebi o iddiayı çürüttü..

Bugünlerde siyaset oldukça hareketli. Herkes Muharrem İnce ne zaman istifa edecek diye beklerken CHP'den beklenmedik istifalar gelmeye başladı. Önce bir belediye başkanı partiden ayrıldı sonrasında ise CHP'deki aksaklıkları ve yanlış politikaları eleştiren üç milletvekili partiden istifa ettiler. Bu istifa sonrası büyük iftiralar ortalıkta dolaşmaya başladı.

CHP'den zehir zemberek sözlerle istifa eden üç milletvekili tartışılmaya devam ediyor. Türkiye gündemine oturan istifaları CHP yönetimi görmezden gelmeyi tercih etti.

Kimisi saray operasyonu diyerek iftiraya sarıldı kimisi ise istifa eden milletvekillerini küçümsemeye kalkıştı.

En skandal açıklama ise CHP'li PM üyelerinden birinin İz gazeteye yaptığı açıklamayla ortaya çıktı.

O açıklamada güya İzmir Milletvekili olan Mehmet Ali Çelebi İzmir depreminde İzmir'e gitmemiş. Bu iftira sonrası Mehmet Ali Çelebi sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaparak İzmir depreminde İzmir'de olduğunun belgesini paylaştı.

CHP'li isim Mehmet Ali Çelebi'den özür dileyecek mi şimdi herkes merak ediyor.

Ancak bilinen bir gerçek ki bu tarz çarpıtmalarla gerçeğin üstünü örtemeyecekler. Mehmet Ali Çelebi ve beraberindeki arkadaşları bundan böyle susmayacak.

Mehmet Ali Çelebi'nin sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu yalanı çürüten belge şu şekildeydi..

İşte Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran o paylaşım...