CHP'de büyük kriz! Çok sayıda vekil istifa ediyor geçecekleri parti belli oldu!

CHP'de büyük kriz! Çok sayıda vekil istifa ediyor geçecekleri parti belli oldu!

Türkiye Siyaseti sıcak günler yaşıyor. CHP'den çok sayıda vekilin istifa edeceği öğrenildi. Geçecekleri parti ise bomba...

CHP'de sular bir türlü durulmuyor. Bir yandan Memleket Hareketi lideri Muharrem İnce diğer yandan Türkiye Değişim Hareketi lideri Mustafa Sarıgül partileşme kararı aldı.

CHP'den gelen bilgilere göre kriz büyüyor. CHP'den 4 ya da 5 vekil istifa edecek. İstifa eden Milletvekilleri Muharrem İnce önderliğinde kurulacak yeni partiye katılacaklar.

Detayları Memleket Meselesi programı şefi Emine Kavasoğlu açıkladı. CHP'de suların durulmadığı artık bir gerçek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Emine Kavasoğlu 2021 yılının CHP için hareketli geçeceğini iddia ederek CHP'nin ağır toplarından birisini aradığını ve bizzat konuştuğunu dile getirdi.

CHP'de bir hareketlilik beklendiğini belirten CHP'li yetkili partideki hareketliliğin nedeninin ise Muharrem ince tarafından kurulacak olan yeni parti olduğunu dile getirdi.

An itibariyle CHP'den 5 vekilin ayrılma kararı aldığını ve Muharrem İnce'nin partisine geçeceklerini açıkladığı belirtiliyor.

CHP'de istifacı vekilleri durdurmaya çalışıyormuş

CHP'deki deprem yaratan iddialarla ilgili konuşan Kavasoğlu CHP'nin bu vekilleri istifadan vazgeçmeye çalıştığını iddia etti. Bunun yolu açılır bir yandan Muharrem İnce'nin diğer yandan da  Sarıgül'ün partisine geçişler başlarsa bunun önü alınamaz şeklinde CHP'de bir panik olduğu iddia ediliyor..

Kaynak: SABAH