CHP çöküşte! Bakın nereleri satışa başladılar! Büyük Krizin belgesi ortalığa böyle saçıldı

CHP çöküşte! Bakın nereleri satışa başladılar! Büyük Krizin belgesi ortalığa böyle saçıldı

CHP Bugün bomba bir iddiayla gündeme geldi.. CHP nereleri satışa çıkardı?

Türkiye'de yaşanan ekonomik dalgalanmadan şirketlerin etkilendiğini duyduk ancak partilerin etkilendiğini ilk kez duyuyoruz. Hazineden seçim yardımı alan partiler nasıl zor duruma düşebilir ki?

CHP'de bomba etkisi yaşanan bir gelişme kaydedildi. İddia doğruysa CHP büyük krizde..

Basında yer alan bir iddiaya göre CHP Parti Meclisi (PM) 12 Ocak'ta Ankara'da toplanacak. Türkiye yoğun siyasi bir gündemin içindeyken PM'nin gündemindeki ilginç maddeler dikkat çekti. Ulusalcı yazar Nihat Genç'e ait olan internet haber sitesi  Veryansıntv'nin haberine göre, toplantı gündeminin 6. maddesinde partiye ait taşınmazların satışı için Merkez Yönetim Kurulu'na (MYK) yetki verilmesi istendiği kaydedildi..

O MADDEDE NE YAZIYOR?

Nihat Genç'in sitesinde yer alan haberin ayrıntıları incelendiğinde o Maddede şöyle deniyor: "Tüzüğün 23/11. maddesi uyarınca Merkez Yönetim Kurulu'na partinin maliki olduğu taşınmazların satışı konusunda yetki verilmesinin görüşülmesi."

CHP Genel Merkez ve yurtdışı temsilciliklerinin hesaplarını kapsayan 2021 yılı bütçesinin görülmesi de gündem maddeleri arasında yer aldığı kaydedildi... 

Öte yandan Gaziantep il, ilçe başkanları ile Elazığ ve Ağrı il başkanlarının görevden alınması kararına yönelik itirazların da toplantıda konuşulacağı görülüyor... 

CHP'DE MADDİ BUNALI MI VAR?

Yine aynı sitede yer alan iddiaya göre Bir süredir CHP'nin maddi sorunlar yaşadığı kulislerde konuşuluyordu. Maaş ödemelerinin geciktiği de gelen iddialar arasındaydı bilgilerine yer verildi..