CHP arşivi ortaya çıkarınca İmamoğlu haklı çıktı! AKParti'li isim şoka girecek! Bomba patladı

CHP arşivi ortaya çıkarınca İmamoğlu haklı çıktı! AKParti'li isim şoka girecek! Bomba patladı

İstanbul'da Halk Ekmek Büfe gerilimi sürüyor.. CHP'li İmamoğlu büfe talebini AKParti ve MHP'li üyeler kabul etmedi diye açıklama yapınca AK PARTİ'li Göksu rest çekmişti..

İstanbul'da daha çok yoksul halkın alışveriş yaptığı Halk Ekmek büfelerine yönelik tartışma sürüyor. AK PARTİ ve MHP oylarıyla yeni büfe talepleri kabul edilmemişti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'da çözüm olarak Mobil büfeleri devreye koymuştu. Bu hizmet İstanbul genelinde olumlu karşılanırken AK PARTİ'den bomba bir açıklama geldi.

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu böyle bir şeyin olmadığını iddia edince CHP arşivleri ortaya çıkardı ve gerçekten de Ekrem İmamoğlu'nun haklı olduğu ortaya çıktı.

Ortaya çıkan görüntüler sosyal medyayı salladı.

Gelişme ise CHP'ye yakın GERÇEK GÜNDEM adlı sitede haberleştirildi.. İşte o haberin ayrıntıları

İstanbul'da yoksul mahallelere Halk Ekmek Büfesi açma talebini reddeden AKP Grubu, reddettiğini kabul etmeyip CHP’ye “ispatlayın” diye karşı çıktı.  

İBB Meclisi AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, 11 Ocak 2021 tarihli konuşmasında “Bana, çıksın desin ki büyükşehir belediyesine, meclise, yeni halk ekmek büfeleri açmak için teklif geldi ve siz bunu reddettiniz, ispatla” ifadelerini kullandı.


CHP’den Tevfik Göksu’ya yanıt geldi.

Görüntülerde, CHP’nin teklifine karşılık AKP ve MHP oylarıyla reddedildiği anlaşıldı.

CHP Milletvekili Tuncay Özkan, “Tevfik Göksu ispatla demişti ispatlandı! Arşiv AKP'nin maskesini yine indirdi!” mesajıyla görüntüleri paylaştı.

İŞTE SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN O ARŞİV GÖRÜNTÜLERİ