Biletinial 2 Haziran’da “El Sistema’s Fusion Ensemble”  ile Venezuela müziğini İzmirlilerle buluşturacak

Biletinial 2 Haziran’da “El Sistema’s Fusion Ensemble” ile Venezuela müziğini İzmirlilerle buluşturacak

Biletinial, İzmirlileri dünya müziklerinden örnekler ile buluşturmayı sürdürürken yeni bir etkinlik daha düzenlenecek. Bu kapsamda da Biletinial, İzmir için Haziran ayı etkinlik takviminde Venezuela müziklerine yer verecek

Biletinial, İzmirlileri dünya müziklerinden örnekler ile buluşturmaya devam ediyor. Biletinial, İzmir için Haziran ayı etkinlik takviminde Venezuela müziklerine yer veriyor.

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organizasyonu ile 2 Haziran Perşembe günü Bornova K.S.M Necdet Aydın Sahnesi’nde El Sistema’s Fusion Ensemble sahne alarak, Venezuela kültür mirasının en güzel eserlerini seslendirecek. Farklı kültürlerin müziklerine ilgi duyan müzikseverler, El Sistema’s Fusion Ensemble’ın biletlerini www.biletinial.com adresinden veya Biletinial mobil uygulamasından temin edebilir.

El Sistema’s Fusion Ensemble, Venezuela Ulusal Gençlik ve Çocuk Orkestraları ve Koroları Sistemi altında, 2016 yılının başında kuruldu. 12 müzisyenden oluşan grup kendi çeşitliliği içinde geleneksel müziklerine bağlı farklı müzik aletlerini bir araya topluyor. Venezuela geleneksel müziğini arp, mandolin, mandola, bandola, cuatro, gitar, kontrbas ve marakas gibi müzik aletleri ile seslendiren grup, uluslararası alanda “en iyiler” arasında yer alıyor.

Biletinial Hakkında biletinial.com 2011 yılından bu yana biletleme sektöründe hizmet veren bir teknoloji markasıdır. Faaliyete geçtiği tarihten itibaren yenilikçi uygulamaları devreye alan Biletinial, teknolojik gelişmeler ışığında müşterilerini yeni etkinliklerle buluşturmakta ve eşsiz deneyimler sunmaktadır.

Sürekli büyüyen ve gelişen altyapısı ile sinema, tiyatro, konser, spor ve birçok farklı özel etkinlik alanında yüzlerce etkinliğe zahmetsizce erişim olanağı veren Biletinia.com, Türkiye genelinde 75 ilde ve KKTC’de faaliyet göstermektedir. Halen 300’den fazla sinema, 2000’den fazla salon ve 220.000’den fazla koltuk kapasitesiyle hizmet sunan Biletinial’ın iş ortakları arasında T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı birimler (Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü konserleri, Türkiye Voleybol Federasyonu) Türkiye’nin önde gelen sinema grupları, özel tiyatrolar, şehir tiyatroları, spor kulüpleri, performans sahneleri, tema parklar ve eğlence parklarının yanı sıra eğitim, seminer gibi organizasyon gerçekleştiren kurumlar da yer almaktadır.