Başrol oyuncusu Açıkladı Sevilen Dizi Final yapıyor..

Başrol oyuncusu Açıkladı Sevilen Dizi Final yapıyor..

ATV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi için artık final kararı geldi. Geri dönüş yok.. Gelen son dakika haberine göre atv’nin dizisi için final kararı netleşti, geri dönüş yok!

Çok sayıda dizi final yaparken bir final haberide ATV'den geldi. Uzun bir süredir ekranda yer alan dizinin final haberi şaşkına çevirdi.

Televizyon gazetesinde yer alan habere göre atv ekranında kış döneminden kalan tek dizi konumunda olan Maraşlı, yoluna devam ediyor bundan böyle salı akşamları yayınlanacak olan Maraşlı dizisi için final kararının net olduğu, bir geri dönüşün olmadığı oyuncu Burak Deniz tarafından da artık ifade edildi.

Magazin basınında yer alan haberlere göre Burak Deniz, karşılaştığı muhabirlere dizinin 26. bölümde final yapacağını onayladı. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Oyuncu, son iki bölüm çekimi kaldığını ve projeye veda etmeye hazırlandıklarını da doğruladı..

330.jpg

Tüm bunlar yaşanırken Dizi hayranların sosyal medyada “MaraşlıFinalOlamaz” etiketi üzerinden uzun süre yapımın devam etmesi isteklerini ilettiler ancak atv’nin bir karar değiştirip değiştirmeyeceği de merak edilmekteydi. Fakat kanal geri adım atmadı ve bu baskıların sonuç vermediği de bizzat Burak Deniz tarafından artık doğrulanmış oldu..