ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'dan Seyircileri Üzecek Haber

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'dan Seyircileri Üzecek Haber

Son günlerde final yapan TV dizisi sayısı epey bir fazla. Bir kötü haber de ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinden geldi. Dizi finale doğru ilerliyor

Bir Zamanlar Çukurova da bu sene ekranlara veda ediyor.
Atv ekranlarında 3 sezon boyunca, perşembe akşamları birinciliği hiç kimseye bırakmayan yapım Bir zamanlar Çukurova, son 3 bölümüyle ekranlara gelerek 100. bölümüyle final yapacak.

Hilal Altınbilek bu dizide göz dolduran inanılmaz performansıyla adından uzun yıllar söz ettirecek. Züleyha & Yılmaz'ın büyük aşkı, Demir'in Züleyha'ya hırsları yüzünden sevgi adı altında yaptıkları daha sonrasındaki büyük değişimi, Yılmaz'ın ölürken Züleyha'yı Demir'e emanet etmesi, Demir'in Züleyha'dan bir umudunun kalmaması nedeniyle Başhekim Ümit'le gizli aşk yaşaması ve tam bu sıralarda Züleyha - Demir arasında başlayan aşk,  Demir'in alt üst olan hayatı, Züleyha'nın Çukurova'ya hanımağa olması vb. gibi birçok konu izledik.

Hiç değişmeden, hep kendi üstüne ekleyerek, izleyicinin merağına merak katarak yoluna devam eden yapım, tadında bırakması gerektiğini bilenlerden.

671.jpg

Çok şükür ki; bazı diziler gibi 10 yıl 15 yıl yayın hayatımıza devam edeceğiz demiyorlar.

Hikaye belli bir süre akıyor, yaşanıyor ve devamında arşive kalkıyor. Dolayısıyla oyuncular, kendilerini başka rollerde, başka formatlar da geliştirebiliyor. 

Bu yüzden Bir zamanlar Çukurova dizisine bugüne kadar verdiği bütün güzel duygular için teşekkür eder, iyi bir final dileriz.