Artık Makedonya'da Şirket Kurmak Daha Avantajlı

Artık Makedonya'da Şirket Kurmak Daha Avantajlı

Türk iş adamlarının gözdesi haline gelen Kuzey Makedonya şirket kurma konusunda bir adım daha öne çıktı..

Türkiye'deki kur yükselişi ürünlerini yurt dışına satmak isteyenler için bir fırsat oldu. Özellikle gıda ve tekstil işi yapanlar için Türkiye'ye en yakın ülkelerden biri olan Kuzey Makedonya ise büyük bir fırsat.

Kuzey Makedonya'da şirket kuruluşu ve oturma izni gibi konularda da hizmet veren Armoni Medja Doo yetkilisi Sadık Şimşek bazı bilgiler verdi..

Kuzey Makedonya bugün Türkiye'ye en yakın ülkelerden biridir. Kuzey Makedonya'da yüzlerce Türk şirketi yer almaktadır. Burada üretim yapan veya Türkiye'deki ürünlerini Kuzey Makedonya'ya getirip satanlar son dönemde avantajlı duruma geldi.

Örneğin Türkiye'de üretmiş olduğunuz bir ürünü burada daha yüksek fiyatlara satmanız mümkün görünüyor. Özellikle tekstil ve gıda ürünleri Kuzey Makedonya'da Türkiye'ye göre çok yüksek fiyatlardan satılabiliyor. Kurdaki yükselişi fırsata çevirmek isteyenler daha çok ihracat yapacak görünüyor..

Peki Kuzey Makedonya'da şirket kurmak için neler gereklidir?

Asgari 5000 Euro sermaye ile Kuzey Makedonya'da şirket kurmak mümkündür. 1 hafta gibi bir süre içerisinde kurulan şirket ülke genelindeki diğer şirketler gibi tüm yasal haklardan yararlanabilir. 1 hafta gibi bir sürede kurulan şirket üzerinden adli sicili temiz olan biri oturma izni de alabilir.

Şirket kurmak için TC Kimlik ve Pasaport kopyası yeterli olmaktadır. Kuzey Makedonya'da şirket kurmak ve oturma izni almak isteyenler hızlı bir şekilde whatsapp üzerinden Sadık Şimşek'le iletişime geçebilirler. 0544 373 08 50

NELER SUNMAKTAYIZ?

Avukatımızla birlikte Şirketimizi kurmakta ve aynı zamanda oturma izni talep ediyorsanız oturma izni başvurunuzu yapmaktayız. Süreci hızlı ve güvenilir bir şekilde takip ederek 5 yıllık tecrübemizi sizlerle paylaşmaktayız...