Araç sahiplerini ilgilendiren zam duyurusu! Yeni Karar bu geceden itibaren geçerli olacak

Araç sahiplerini ilgilendiren zam duyurusu! Yeni Karar bu geceden itibaren geçerli olacak

Türkiye'de yaşayan Araç sahiplerine kötü haber geldi.

Türkiye'de aracı olan bir çok kişi gerek vergilerin yüksek olması gerekse yakıt fiyatlarının yüksek olmasından yakınıyor. Milyonlarca araç sahibi gelen yakıt fiyatlarındaki zamlar sonrası aracını kullanırken daha bir dikkatli kullanıyor. Bu yüzden toplu taşıma araçlarına yöneliyorlar.

Kur dalgalanmaları ve pandemi nedeniyle İkinci el araç fiyatlarının artmış olduğu Türkiye'de ise peş peşe yakıt fiyatlarına zam haberleri geliyor.. 

Türkiye'de yaşayan araç sahiplerini üzecek yeni bir gelişme. Ajanslar son dakika olarak servis etti ve araç sahiplerini ilgilendiren kötü haber geldi.

Bugün itibariyle Türkiye’de milyonlarca araç sahibini ilgilendirecek önemli bir gelişme yaşandı. Akaryakıt sektörü kaynaklarından edinilen bilgiye göre, benzinin litre fiyatına zam geldi. Araç sahiplerini üzecek Zam kararı bu akşamdan itibaren Türkiye genelinde uygulanmaya başlayacak... 

Gelen zammın 20 Kuruş olduğu belirtildi. Ancak  Zam ÖTV'den karşılanacağı için fiyatlara şimdilik yansımayacak... Önümüzdeki günlerde yapılacak yeni bir zammın ise fiyatlara yansıyıp yansımayacağı bilinmiyor..