Ali Babacan yine son açıklamalarıyla sinirleri zıplattı Erdoğan'la ilgili bombayı patlattı

Ali Babacan yine son açıklamalarıyla sinirleri zıplattı Erdoğan'la ilgili bombayı patlattı

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan dikkat çeken açıklamalar! Açıklamaları gündeme bomba gibi oturdu. Erdoğan hakkındaki iddiası ise ilginçti..

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan günlerdir rektör atamasını protesto eden eylemcilere destek verdi. Açıklamasında  yine eski partisine sert sözlerle yüklendi.

AKP'de Siyaset yaptığı süre boyunca hiç eleştirilerini duymadığımız Ali Babacan 31 Mart Yerel seçimleri sonrasında yeni parti kurarak siyasete geri döndü.

Muhalefetin bir çok belediyeyi kazanmasının ardından birden bire cesaretlenen Ali Babacan en ağır eleştirileri yöneltiyor.

Son açıklamasında ise yıllarca birlikte siyaset yaptığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak erken seçimle ilgili bomba iddialarda bulundu.

Babacan'a göre Erdoğan seçime gitmeyecekmiş..

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, cumhurbaşkanının kendi iradesine kalsa erken seçim yapmak isteyeceğini düşünmediğini iddia ederek, "Ekonomik şartlar bu kadar kötüyken ülkeyi seçime götürüp o seçimden başarı ile çıkma ihtimalinin çok zayıf olduğunu kendi de görüyordur herhalde. Kaybedeceği seçime neden götürsün? Elindeki yetkileri neden riske atsın?" iddiasında bulundu..

Ali Babacan'a en sert tepki ise sosyal medyada çok sayıda AKP'li kullanıcıdan geldi. Öte yandan Ali Babacan'ın gündeminde ittifak meselesi de vardı.

Şuanda ittifakla ilgilenmediklerini belirten Babacan seçim zamanında konuşulacak şeyler diyerek partisinin bir ittifak hazırlığı içerisinde olmadığını dile getirdi.

Ali Babacan şimdilerde Millet ittifakına yakın duruyor..

3.Bir ittifaka mı katılacak yoksa CHP ile mi hareket edecek bilinmiyor. Ancak çok sayıda uzmana göre CHP ile hareket etmesi durumunda Ali Babacan'ın partisinin olumlu bir sonuç elde etmesi pek mümkün gözükmüyor..