Ali Babacan ittifak kararıyla CHP'yi çılgına çevirecek sözleri yeri yerinden oynattı

Ali Babacan ittifak kararıyla CHP'yi çılgına çevirecek sözleri yeri yerinden oynattı

CHP Ali Babacan Millet ittifakına katılacak diye ha bire destek yağdırırken Ali Babacan bombayı patlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi uzun bir süredir Deva Partisi lideri Ali Babacan'ı açıktan destekliyor. AK PARTİ iktidarına muhalif her kim varsa kol kanat geren CHP yönetimi bu kez umduğunu bulamayabiliyor.

Ali Babacan Deva Partisi'nin ittifak yapıp yapmayacağına yönelik sorulara yanıt verdi. Ancak kesin bir dille Millet ittifakına katılacaklarını açıklamadı..

Üstelik Cumhur ittifakına bile açık kapı bıraktı..

Cumhur ittifakına karşı muhalefet yürüten Ali Babacan önderliğindeki Deva Partisi'nin mantıken Cumhur ittifakına asla katılmayacağız açıklaması yapması gerekirken seçim zamanı düşünülür şeklinde açıklamalarla sorulan soruları geçiştirmeyi tercih etmekteler..

Örneğin Memleket hareketi lideri Muharrem ince yaptığı her açıklamada kesin bir dille Cumhur ittifakına katılmayacağını açıklarken Ali Babacan bunu yapamıyor.

Peki Ali Babacan ne yapıyor?

2023 seçimleriyle ilgili dikkat çeken ifadelerde bulunan  DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ittifaka yeşil ışık yakarken hangi ittifakın yanında yer alacaklarını ise henüz bilmediklerini ilan etti..

Evet Seçim zamanı karar verecekler miş?

Yani CHP Millet ittifakına katılacak diye ha bire destek yağdırsın. Halk TV ve Sözcü manşetlerden Ali Babacan'ı indirmesin..

Babacan ise tercihini henüz verememiş :))

Bu da gerçekten CHP'ye gerçekten büyük bir şok olsa gerek... Kimler kimlerle işte...