Ali Babacan Dolar Yorumuyla Küplere Bindirecek

Ali Babacan Dolar Yorumuyla Küplere Bindirecek

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan Dikkat Çeken Dolar Mesajı.. Sözleri sosyal medyayı da salladı

Dolardaki artış tartışma konusu oldu. İktidar kanadından henüz net bir açıklama gelmezken ekonomistler ve muhalefet partileri peş peşe eleştirilerini sıralıyor.

En dikkat çeken çıkış ise bir dönem AKP içerisinde yer alan isimlerden biri olan Ali Babacan'dan geldi.

Doların TL karşısında yükselmesine Türkiye'de muhalefet temsilcilerinden tepkiler gelmeye devam ediyor.

Bir tepki de Ali Babacan'dan geldi.

DEVA Partisi Genel Başkanı olan Ali Babacan doların yükselişine tepki göstererek Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’ın dolar açıklamalarına dikkat çeken bir göndermede bulundu.

"TÜRKİYE MAAŞINI DOLARLA ALANLAR İÇİN CENNET OLDU" ÇIKIŞI

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Twitter hesabından yaptığı dikkat çeken o paylaşımda, “Türkiye'de maaşını dolarla alan çok azdır. Ama şunu biliyoruz ki; dolar arttığı zaman tam da o yüzden biz fakirleşiyoruz. Türkiye, sayelerinde maaşını dolarla alanlar için cennet oldu. Maaşını dolarla alanlar için bedava bir ülke oldu Türkiye.” İfadelerine yer verdi.

Öte yandan Ali Babacan paylaşımının devamında ise “Bu ülkenin çaresi ne bugünkü kötü yönetimdir ne de geçmiş vesayetçi akıldır. Türkiye, tüm sorunlarını demokrasi zemininde konuşarak çözme gücüne sahip bir ülkedir” şeklinde yazdı..

Babacan'ın mesajının kısa sürede sosyal medyada gündem olduğu görülürken Yeniçağ gazetesi de Babacan'ın bu açıklamalarını okuyucularına manşetten duyurdu..