AKP'den Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığı için kutlama mesajı

AKP'den Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığı için kutlama mesajı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olacağı iddiasına AKP'den tebrik ve kutlama geldi...

Ankara gündemine oturan iddiaya göre Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olabilir bu iddiaya ilişkin açıklamalarda bulunan AKP'li Mehmet Metiner, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı sinyali hakkında açıklamalarda bulunarak tebrik etti.

.
AKP eski Milletvekili olan Mehmet Metiner, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis'te bütçe görüşmeleri sırasında Cumhurbaşkanlığı adaylığı sinyali vermesini değerlendirdi ve adeta tebrik etti.. 

"Kesinlikle olmasınız" diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığı sinyalini yorumlayan Mehmet Metiner'in yaptığı değerlendirme şu şekildeydi.. 

"Kemal bey Cumhurbaşkanlığına aday olacağınızın sinyalini vermeniz bizi çok memnun etti. Kesinlikle olmalısınız. Taşlar yerine oturur açıklamasında bulunarak herkesin safı belli olur ve takiyye siyaseti son bulur açıklamasını yaptı... 

Ayrıca Sözlerinin devamında Mehmet Metiner şunları kaydetti - Maskeler düşer. Türk siyaseti adına azımsanmayacak bir kazanımdır bu." yorumunu yaptı.. Mehmet Metiner'in bu kutlaması sonrası Sosyal medyada çok sayıda AKP'li ise yapılacak olan bu seçimi kesin yine reis kazanacak yorumunda bulundular...