AKP'den  istifa eden vekilden bomba iddia: Erdoğan'ın Planını açıkladı

AKP'den istifa eden vekilden bomba iddia: Erdoğan'ın Planını açıkladı

AKP'den istifa ederek Ali Babacan liderliğinde kurulan Deva Partisine katılan eski AKP'li vekil Mustafa Yeneroğlu bomba bir iddiada bulundu...

Mustafa Yeneroğlu AKP İçerisinde en çok sesi çıkan vekiller arasında yer almaktaydı. Yaptığı eleştiriler ve yorumlar gündem oluyordu.

Gerek basın toplantıları gerekse sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyordu. AKP'de olduğu dönemde öne çıkan AKP'li vekiller arasındaydı...

Ancak eleştirileri rahatsızlık yarattı ve AKP'den istifası istendi. Oda AKP'den ayrıldı ve bir süre Bağımsız milletvekili olarak yoluna devam etti.

Sonrasında AKP'den ayrılan eski bakan Ali Babacan liderliğinde kurulan Deva Partisi'ne geçiş yaptı. Şimdilerde ise Deva Partisi saflarında.

AKP'yi en iyi bilen isimlerden birisi olan Mustafa Yeneroğlu bomba bir açıklama yaparak Erdoğan'ın planını açıkladı:

Mustafa Yeneroğlu, Kanal42 TV'de yayınlanan Reaksiyon programında, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Yeneroğlu, son yapılan AKP Kongresi’nde MKYK üye sayısının artırılması konusunda Erdoğan’ın partililere makam dağıttığını söyledi.  

 Mustafa  Yeneroğlu şunları söyledi:     “MKYK’nın sayısı neden artırıldı? 'Ya ne olur ne olmaz, durum hayra alamet değil, siyaset üretemiyoruz, reform reform diyoruz her şeyi deforme ettik' durumunu Cumhurbaşkanı çok iyi bildiği için gitmesinler diye makam dağıtıyor millete, başka bir şeyden dolayı o sayı artırılmadı. Ak Parti içinde ciddi bir şekilde panikten söz edilebilir, ben bunu görüyorum.    Orada olan arkadaşlara da soruyorum, ne oldu ne değişti? “Büyük bir hayal kırıklığı” diyorlar. Buradan hiçbir şey çıkmaz, hiçbir değişiklik yapmadı, yapamaz da. Neden, çünkü tek irade kendisi, bunun dışında başka bir iradeye fırsat tanımıyor.” 

İlgili Haberler