AKP Sözcüsü Mahir Ünal Erken Seçim kararlarını açıkladı! Türkiye'nin önünde.....

AKP Sözcüsü Mahir Ünal Erken Seçim kararlarını açıkladı! Türkiye'nin önünde.....

Gündemden düşmeyen erken seçim iddialarıyla ilgili AKP'den bir son dakika açıklaması geldi. Mahir Ünal resti çekti...

Erken seçim tartışmaları Ankara gündemini sarsarken bomba açıklama geldi! AKP TAVRINI BELLİ ETTİ... ERKEN SEÇİM GELİYOR MU?

Muhalefet partileri tarafından sıkça gündeme getirilen erken seçim iddiaları AKP'nin de gündemindeydi. AKP erken seçim konusundaki tavrını belli etti.

Muhalefet liderleri ısrarla erken seçim havasından söz ederken iktidar kanadından oldukça sert bir açıklama geldi. Mahir Ünal yapmış olduğu değerlendirme de adeta meydan okudu.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Erken seçim tartışmalarının gündeme getirilmesi kasıtlıdır. Türkiye’nin önünde bir erken seçim söz konusu değildir" ifadelerini kullanarak muhalefete meydan okudu.

SEÇİMSİZ DÖNEME GİRDİK

2018 Yılında düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin ardından Türkiye seçimini yapmış ve Cumhurbaşkanlığına Recep Tayyip Erdoğan seçilmişti. Muhalefet partileri ısrarla erken seçim olacağından bahsederken AKP ve MHP ise seçimin 2023 yılında olacağı konusunda kararlı. 

Mahir Ünal'a göre erken seçim "Kasıtlı olarak gündeme getiriliyor"

Muhalefet tarafından talep edilen erken seçim çağrıları iş dünyasında rahatsızlık yaratırken Bu çağrılara yanıt veren AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, bir kez daha erken seçimin söz konusu olmadığını açıkladı. Gündemdeki tartışmalara ilişkin Mahir Ünal, yaptığı açıklamada, "Erken seçim tartışmalarının gündeme getirilmesi kasıtlıdır. Türkiye’nin önünde bir erken seçim söz konusu değildir" ifadelerini kullanarak muhalefetin erken seçim çağrılarına kapıyı tamamen kapattı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan her yaptığı açıklamada erken seçimi gündeme getiriyor.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'da ufukta bir erken seçim olacağını iddia eden isimler arasında. Oysa AKP'nin tavrı net erken seçim yok. Olmayacak..