AK PARTİ'den şok hamle! İmamoğlu bu işe ne diyecek? Tek şartla Halk Ekmek büfesi izni verdiler

AK PARTİ'den şok hamle! İmamoğlu bu işe ne diyecek? Tek şartla Halk Ekmek büfesi izni verdiler

İstanbul'da yaşanan Halk ekmek krizinde yeni perde! AK PARTİ tek şartla destek vereceğini açıkladı? O şart neydi?

İstanbul'da Halk ekmek krizi sürüyor! Yaşanan gerilim sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu mobil büfeleri devreye sokmuştu.

Tartışmaların odağındaki meclis üyeleri ise gündemden düşmüyor....

Konuyla ilgili AK PARTİ tarafı ise flaş bir şart ortaya sundu.. Büfeler eğer şehit aileleri ve engellilere tahsis edilirse büfelere onay verilecek.. Konuyla ilgili açıklama ise resmen yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AKP Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu yapmış olduğu açıklamada, 142 Halk Ekmek büfesine hangi şartlarda yetki vereceklerini resmen ilan etti...

 İBB tarafından götürülen bir teklif olmadığını ve manipülasyon yapıldığını iddia eden Göksu, "İBB yönetiminden yeni Halk Ekmek büfeleri ile ilgili teklif beklerken CHP grubundan teklif geldi Anladık ki büfe meselesine İBB de katılmıyor. Biz buna rağmen teklifi kabul edip, komisyona havale ettik. İBB Başkanlık makamına da 'Bu büfelere gerçekten ihtiyaç var mı?' diye sorduk. Cevaplarını beklemeden biz bugün 142 tane büfenin açılmasına AKParti grubu olarak yetki veriyoruz." açıklamasında bulundu

Öte yandan Göksu, şartlarını "Ama bu büfeleri açarken 3 tane şartımız var: Şehit ailelerine, gazi ailelerine ve engellilere vereceksiniz" diyerek bu şartların yerine getirilmesi durumunda izin vereceklerini açıkladı.

Şimdi gözler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çevrildi! İmamoğlu bakalım nasıl bir tavır sergileyecek! Herkes çok ama çok merak ediyor!..