Acun Ilıcalı Çılgına Döndü Erhan Petekkaya'ya isyan etti ağzına geleni saydırdı

Acun Ilıcalı Çılgına Döndü Erhan Petekkaya'ya isyan etti ağzına geleni saydırdı

TV8 Kanalının patronu Acun Ilıcalı kendi Kanalı olan TV8'de TV dizisi olarak yayınlanan Kırmızı oda dizisinin oyuncularından Erhan Petekkaya ile kavgaya tutuştu. Kerimcan Durmaz tepkisine Çok ağır bir yanıt verdi

Erhan Petekkaya ile Acun Ilıcalı arasındaki kavga giderek büyüyor. Petekkaya'nın Kerimcan Durmaz tepkisinin ardından Acun Ilıcalı bomba etkisi yaratacak bir açıklama yaptı. 

ACUN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ: HEM BİZDE DİZİ YAPIYOR HEM DE BANA KÜFÜR EDİYOR

Acun Ilıcal ile Kırmızı Oda oyuncusu Erkan Petakkaya arasındaki gerilim sürüyor. Son günlerde ikili arasında tam bir söz düellosu var. Son olarak Erkan Petakkaya Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesi sonrası Acun'u sert bir dille eleştirmişti. Acun Ilıcalı'dan ise cevap gecikmedi.

"BİZDE DİZİ YAPIP BANA KÜFREDİYOR"

TV8'de yayınlanan müzik töreninde Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesi sonrası adeta çılgına dönen Erkan Petekkaya sosyal medya hesabı üzerinden "Acun Efendi Yuh" ifadesiyle tepki göstermişti. Petekkaya Acun'un kanalında olduğu için utandığını söylemiş ve Ilıcalı'nın ahlak yoksunu olduğunu iddia etmişti.


Acun Ilıcalı ise Petekkaya'ya cevabı Survivor konseyinden verdi.

Ilıcalı  kendisine twitter'dan tepki gösteren Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesine  cevap verirken Erkan Petekkaya olayına da değindi  ve tepksini dile getirdi.

Acun Ilıcalı "Twitter dediğin konu, iki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti" ifadesini kullandı. Bu cevap üzerine Erkan Petakkaya'dan şimdilik bir açıklama gelmedi. Kırmızı Oda dizisinde "Sadi" karakterine hayat veren oyuncunun ilerleyen günlerde açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu.

İlgili Haberler