Acun bombaları patlatıyor. Survivor 2021'in yeni yarışmacısı belli oldu! İşte ilk isim

Acun bombaları patlatıyor. Survivor 2021'in yeni yarışmacısı belli oldu! İşte ilk isim

Ünlü Medya patronu Acun Ilıcalı’nın öncülüğünde yayınlanan Survivor’da kadro yavaş yavaş belli olmaya başladı, Fırtınalar estiren yarışmaya yeni bir oyuncu daha katıldı. Dominik’te ter dökmeye HAZIRLANAN oyuncu kim?

Kuşkusuz Acun Ilıcalı tarafından yapılan programlar en çok izlenen programalar Acun transfere bu yüzden doymuyor “Issız Adam” filmiyle ünlenen oyuncu Cemal Hünal'ın ardından yine oyuncu olan Öykü Çelik de, Acun Ilıcalı tarafından hazırlanıp sunulan Survivor'da kadroya katılan yeni isim oldu.. 

Kadroya katılacak isimleri efsane patron ve sunucu ACUN ILICALI AÇIKLAYACAK


Her yıl olduğu gibi yine bu yılda Oldukça iddialı bir sezonun yaşanacağı TV8 ekranlarının en çok izlenen programı Survivor’un ocak ayında yayın hayatına başlayacağı belirtiliyor.

Kadroya katılan Öykü Çelik ile ilgili açıklamayı, programı hazırlayıp sunan efsane sunucu ve  medya patronu Acun Ilıcalı resmen ilan edecek... 

ÖTE YANDAN EFSANE PROGRAMDA GÖNÜLLÜLER TAKIMI DA HAZIR GİBİ


tv8 ekranında reyting rekorları kıran ve Geçtiğimiz sezonunun  hala yankıları sürerken, ünlüler de olduğu gibi gönüllüler takımına ilişkin isimlerin de yavaş yavaş netleştiği bilgisi geldi. Acun Ilıcalı'nın önümüzdeki günlerde programda yer alacak bomba isimleri resmen ilan etmesi bekleniyor..