2 Eski AK PARTİ'li AK PARTİ karşıtlığında birleşti! Babacan ve Davutoğlu bombayı patlattı

2 Eski AK PARTİ'li AK PARTİ karşıtlığında birleşti! Babacan ve Davutoğlu bombayı patlattı

Daha 1 yıl öncesine kadar AK PARTİ saflarında yer alan Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu AK PARTİ karşıtı cephede birleşme kararı aldılar.

Deva Partisi ve Gelecek Partisi AK PARTİ içerisinden çıkmış siyasetçiler tarafından kurulan partiler. Dün Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu bir araya geldi.

Ak Parti karşıtlığında anlaşmaya vardılar. Birlikte hareket edecekler. Bu gelişme Yeni Akit gazetesi tarafından ittifakta anlaştılar başlığıyla duyuruldu.

Daha düne kadar AK PARTİ saflarında siyaset yapan bu iki isim şimdilerde iktidarın en büyük karşıtları arasında yer alıyor.

İşin ilginç tarafı iki isimde 31 Mart Yerel seçimlerinde İstanbul ve Ankara kaybedildikten sonra bir anda ortaya çıktılar.

Ne kadar samimiler bilinmez ama samimi oldukları tek bir şey var. AK PARTİ karşıtlığı konusunda CHP'yi bile geçen noktaya geldiler.

En sert muhalefeti yapıyorlar. En ağır sözleri söylüyorlar. 18 yıllık iktidarı eleştiriyorlar. Ancak bir şeyi unutuyorlar. O 18 yıllık iktidarın kadrolarında bir zamanlar kendileri de vardı.

Dün Başkanlık referandumunda ses çıkarmayan bu iki particik Şimdi Başkanlık sistemi yerine parlamenter sistem için birlikte çalışacaklarmış.

Ne günlere kaldık.

Referandum yapılırken tek kelime söyleme şimdi kalk muhalefet yap! Allah Akıl fikir versin bunlara ne diyelim..