TC Kimlik Son Rakamları 1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 Olanlara Müjde! 8500 TL Ek Ödeme Var!

TC Kimlik Son Rakamları 1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 Olanlara Müjde! 8500 TL Ek Ödeme Var!

TC Kimlik Son Rakamları 1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 Olanlara 8500 TL'lik ek ödeme müjdesi Garanti BBVA'dan geldi..

TC Kimlik Son Rakamları 1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 Olanların başvurabileceği müthiş bir kampanya! Emekliler maaşlarını Garanti BBVA' ya taşıması durumunda 8500 TL promosyon ödemesi almaya hak kazanabilecekler.

8500 TL ÖDEME MÜJDESİ!

Emekliler maaşlarına ve almış oldukları bayram ikramiyelerine ek olarak bankalardan verilen promosyon ödemelerini almaktadır. Bankalar tarafından sağlanan promosyon ödemelerinde en yüksek promosyonu veren bankalardan biri Garanti BBVA oldu...

8500 TL ÖDEMEYE İLİŞKİN DETAYLAR

Emekli maaşını Garanti BBVA'dan alanlara 8.500 TL’ye varan hoş geldin paketi! Emekli promosyon fırsatını kaçırmayın.

  • Siz de emekli maaşınızı Garanti BBVA’dan alarak, 7.500 TL'ye varan nakit promosyona ek, kredi kartı ile 500 TL harcamanıza 1.000 TL bonus fırsatını kaçırmayın!

638.jpg

  • Garanti BBVA’da emekli maaşınızın bağlı olduğu Vadesiz TL hesabınızı kullanarak Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden yapacağınız havale ve hafta içi saat 16.00’ya kadar olan EFT işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz! (01.04.2021 itibarıyla geçerli olan uygulama, resmî tatil günleri ve hafta sonlarını kapsamamaktadır. Uygulamaya daha önceki tarihlerde yapılan EFT ve havale işlemleri dahil değildir.)

GARANTİ BBVA'DAN VERİLEN 8500 TL ÖDEME NASIL ALINACAK?

Maaşınızı Garanti BBVA’ya taşımak istiyorsanız:

  • Henüz müşterimiz değilseniz Garanti BBVA Mobil üzerinden şubeye gitmeden müşterimiz olabilir, emekli maaşınızı kolaylıkla Garanti BBVA’ya taşıyarak emekli maaş promosyonu ayrıcalığından faydalanabilirsiniz.
  • Garanti BBVA müşterisiyseniz ve emekli maaşınızı PTT veya başka bir banka aracılığıyla alıyorsanız ve maaşınız üzerinde herhangi bir bloke bulunmuyorsa Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi üzerinden emekli maaşı banka değişikliği başvurusu yapabilir ve promosyon ödemesi talebinde bulunabilirsiniz.
  • Dilerseniz sadece nüfus cüzdanınız ile Garanti BBVA şubelerine giderek banka değişikliği talebinizi iletebilirsiniz.
  • Şubeye gitmeden e-Devlet üzerinden emekli maaşınızı görseldeki adımları takip ederek Garanti BBVA’ya taşıyabilirsiniz. e-Devlet’e Garanti BBVA İnternet ya da PTT’den alacağınız şifreyle giriş yapabilirsiniz.

TEMMUZ'DA MAAŞLARA ZAM GELECEK

Temmuz 2023 tarihinde emekli maaşlarına zam gelecek. Yapılacak bu zammın ardından bankalar tarafından ödenen promosyon ücretlerine de zam gelmesi bekleniyor.. Garanti BBVA'da banka promosyonlarına zam yapacak. Ödenecek rakamın 8500 TL'den çok daha yüksek olması bekleniyor.