Resmi Gazete'de yayımlandı: Emeklilere yeni ödeme başladı! Herkesin banka hesabına yattı

Resmi Gazete'de yayımlandı: Emeklilere yeni ödeme başladı! Herkesin banka hesabına yattı

Milyonları ilgilendiren gelişme Resmi gazete'de yayımlanmış ve müjde duyurulmuştu. Emeklilere ödenecek olan 2 bin lira ödemeleri başladı..

Resmi Gazete'de yayımlandı: Emeklilere yeni ödeme başladı! Bankalara yattı. Bugün itibarıyla EYT'lilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ödemesi başlamış durumda. Daha önce hükümetin büyük müjdesi sonrası EYT sorunu çözüme kavuşmuş ve binlerce vatandaş erken emekli olabilmişlerdi.

YILLARDIR SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞIYORLARDI

Yıllardır binlerce vatandaş seslerini duyurmaya çalışmaktaydı. EYT meselesi büyük bir sorun olarak gündemdeydi. Hükümetin büyük desteği ve kararlılığı sonrasında EYT meselesi çözüldü. Binlerce vatandaşın mağduriyeti sona erdi.

EYT'DEN EMEKLİ OLANLARA YENİ MÜJDE

Resmi Gazete'de yayımlanan karar sonrasında EYT sorunu çözüme kavuşmuş ve binlerce vatandaş ilk maaşını almaya başlamıştı. Dunya.com sitesinde yer alan haberde emeklileri sevindiren yeni müjdenin detayları paylaşıldı.

İKRAMİYE ÖDEMELERİ BAŞLADI

Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyeleri 14-19 Nisan tarihlerinde ödendi.

SSK emeklileri 14 ile 16 Nisan tarihleri arasında, Bağ-Kur emeklileri 17-18 Nisan tarihlerinde bayram ikramiyelerini aldı.

Emekli Sandığı'ndan aylık alanlara da 19 Nisan'da bayram ikramiyeleri yatırıldı.

Aylık başlangıç tarihi 30 Nisan öncesinde olan EYT'liler de bayram ikramiyelerini alacak.

Bu yıl emeklilerin bayram ikramiyesi tutarları yüzde 82 zamla 2 bin lira oldu. EYT'lilerin ikramiye ödemeleri banka hesaplarına yatmaya başladı.

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYELERİ DE ÖDENECEK

Öte yandan hem EYT'den emekli olanlara hem de tüm emekli vatandaşlara Kurban bayramında da hükümet ikramiye ödemesi yapacak. Kurban bayramı 29 Haziran 2023 tarihinde başlayacak. İkramiye ödemelerinin Haziran içerisinde banka hesaplarına yatması bekleniyor.

İlgili Haberler