Kredi Kartı Ne Kadar Sürede Onaylanır, Ne Kadar Sürede Çıkar?

Kredi Kartı Ne Kadar Sürede Onaylanır, Ne Kadar Sürede Çıkar?

Kredi kartı sahibi olmak isteyen kişiler günümüzde farklı başvuru kanallarını kullanarak kart almak istedikleri bankayla iletişime geçebilirler.

Kredi kartı almak eskiden oldukça zor bir işlemdi ve birçok kişi kredi kartı başvurularında bankalardan olumsuz yanıt alıyordu. Ancak günümüzde kredi kartı başvurusu kolay bir şekilde yapılabildiği gibi, birçok banka gerekli şartların taşınması durumunda müşterilerine sorunsuz bir şekilde kredi kartı vermektedir. Kredi kartı başvurusu günümüzde cep telefonlarından mesaj atarak bile rahatlıkla alınabiliyor.

Ayrıca internet ve mobil bankacılık avantajlarından yararlanarak ve bankaların müşteri hizmetleriyle görüşerek de kısa sürede kredi kartı başvurusu yapılabilmektedir. Kredi kartı almak isteyen kişilerin merak ettiği önemli bir konu şüphesiz başvuru yapıldıktan sonra kredi kartı ne kadar sürede çıkar? sorusudur.

Kredi kartı başvuru işlemleri sırasında müşterilerden kredi kartının hangi adrese gönderileceği ile ilgili bilgiler alınır.

Banka yetkilileri müşteri bilgilerini kart basım birimine ulaştırır ve sonrasında kredi kartları müşterilerin belirtmiş olduğu adrese sorunsuz bir şekilde ulaştırılır. Birçok banka kredi kartlarının müşterilere ulaştırılması aşamasında kuryelerden destek alır.

Bu nedenle kredi kartının ne kadar sürede teslim edildiği ile ilgili kesin bir bilgi vermek yanlış olur. Ancak kredi kartlarının basım işlemlerinin bankadaki yoğunluğu göre bir iki gün içerisinde tamamlandığını söyleyebiliriz. Sonrasında ise kuryeden kuryeye farklılık olsa da maksimum bir hafta ile on gün arasında kredi kartları sahiplerine ulaştırılır. Fakat burada önemli olan şubede ki onay sürecidir. Kredi kartı talebinizin onaylanmasından sonraki 2 haftalık süreçte kredi kartınız size ulaşacaktır. Daha sonra şubeye giderek yada telefon bankacılığından şifrenizi oluşturabilirsiniz.

İlgili Haberler