Kavga tırmanıyor! Ali Babacan Son açıklamasında Bahçeli'ye rest çekti! Bombayı böyle duyurdu

Kavga tırmanıyor! Ali Babacan Son açıklamasında Bahçeli'ye rest çekti! Bombayı böyle duyurdu

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan bomba etkisi yaratacak açıklama geldi.

Türkiye eşi benzeri görülmemiş bir skandalla sarsıldı! Gazeteci ve siyasetçilere yönelik saldırılar muhalefetin büyük tepkisini çekti!

Muhalefet partilerinin tepki göstermiş olduğu saldırılara ilişkin MHP tarafından yapılan açıklamalar tartışılmaya devam edilirken Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan en sert açıklamayı yaptı ve MHP liderine çok sert sözlerle yüklendi!

Peki Ali Babacan açıklamasınlar neler söyledi? İşte Bomba etkisi yaratmış olan o açıklamanın detayları...

Eski AK PARTİLİ şimdi Gelecek Partili olan Selçuk Özdağ, gazeteci Orhan Uğurluoğlu ve eski Ülkü Ocakları Başkanı Afşin Hatipoğlu'nun art arda saldırıya uğramasının ardından gündeme gelen eleştiriler ve iddialar hakkında açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Karar gazetesi yazarlarını hedef alması tepkilere siyaset dünyasında tepkilere neden oldu..

ALİ BABACAN MEYDAN OKUDU: TEHDİTLERİNİZLE BASINI SUSTURAMAZSINIZ DİYEREK REST ÇEKTİ!

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Karar yazarlarını hedef alan sözlere isyan etti...  Ali Babacan şu açıklamayı yaptı... 

"Daha geçen hafta iki gazetecinin saldırıya uğramasının ardından iktidar ortağı yine üç gazeteciye yakışıksız ifadelerle saldırmıştır. Siyasetçinin görevi öfkeyi teşvik etmek değildir. Tehditlerinizle basını susturamazsınız." ifadelerini kullanarak adeta isyan etti..

İşte Ali Babacan tarafından yapılmış olan o açıklamanın metni..