Gürme Vedat Milor yine herkesi kızdırdı Tarhana mı mercimek mi? diye sordu tepki yağdı.

Gürme Vedat Milor yine herkesi kızdırdı Tarhana mı mercimek mi? diye sordu tepki yağdı.

Zaman zaman Vedat Milor yaptığı anketlerle dikkat çekiyor. Son sorusu ise herkesi çok kızdırdı. Peki Vedat Milor ne sordu neden herkes kızdı?

Vedat Milor zaman zaman yaptığı anketlerle dikkat çekiyor. Özellikle Hamburger ve Döner sorusuna bir şey diyemeyiz. Ama mercimek ve tarhanayı tartışma konusu haline getirmedi hiç hoş olmadı.

Çünkü iki çorbada Türkiye mutfağının en kaliteli çorbalarından. Gerek tarhana gerekse mercimek çorbası hem faydalı hem de şifa saçan çorbalardandır. 

Mercimek çorbası bir çok kafe ve restoranda satılan çorbalardandır. Lokantaların adeta demirbaşları arasındadır. Ancak tarhana ise yapımı biraz daha zor olduğu için lokantalarda pek bulunmuyor.

Bizim yanıtımız elbette merak edilecektir. Cevap verelim. Hem Tarhana Hem de mercimek çorbasını tercih ediyoruz. Hatta bu ikisinin tartışma konusu haline getirilmesini istemiyoruz.

Keşke efsane gürme Vedat Milor hazır çorba mı yoksa ev yapımı çorba mı diye sorsaydı çok daha sağlıklı olurdu soracağı soru.

Çünkü hazır çorbalar içerisinde bulunan bazı katkı maddeleri bulunduğundan faydalı olmadığı gibi aksine çok zararlı olabiliyor.

Bu yüzden siz siz olun evde kendinizin yaptığı çorbaları mutlaka yapın. Bakmayın siz mercimek mi tarhana mı tartışmalarına hangisini yaparsanız yapın yeter ki doğalını yapın ve doğalını için

Her şeyin en sağlıklı olanı doğalı evde yapılanıdır. Bunu sakın ama sakın unutmayın.