Fatma Girik'in bilinmeyenleri. Servetini açıkladı. Açıkladığı servetle ilgili müthiş detaylar

Fatma Girik'in bilinmeyenleri. Servetini açıkladı. Açıkladığı servetle ilgili müthiş detaylar

Türk Sinemasının efsane oyuncusu Fatma Girik'in şaşırtan serveti. Fatma Girik özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Verdiği bilgiler herkesi şaşırtacak türden oldu...

Fatma Girik kuşkusuz Türk sinemasında en çok sevdiğimiz isimlerin başında gelir. Fatma Girik Türkiye'nin en çok sevdiği isimlerden birisidir. Onunla ilgili haberleri gelişmeleri herkes yakından takip ediyor. Uzun bir süredir tedavi gören Fatma Girik'in sağlık durumu iyiye gidiyor.

Bugün Sevilen Sanatçı Fatma Girik'in evini ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras sevilen sanatçının doğum gününü kutladı.

78 Yaşında olan Değerli Sanatçımız Fatma Girik'in doğum gününü kutlarken özel hayatıyla ilgili yapılmış olan röportajı sizlere sunuyoruz.

İşte o röportaj

Son Günlerde internette sosyal medya kullanıcıları usta sanatçı Fatma Girik'le ilgili dikkat çeken bir röportajı paylaşıyorlar.

Fatma Girik ismi Türkiye tarihine altın harflerle yazılmış bir isim. Gerek sanat dünyasındaki başarıları gerekse Şişli Belediye Başkanlığı yaptı dönem oldukça çok konuşulmuştu

Hem Siyaset hemde sanat dünyasına ismini yazdırmış bir isim olan Fatma Girik'le ilgili röportaj Posta gazetesinde yayımlanmış:

Haber Şu şekilde:

Usta oyuncu Fatma Girik servetini açıkladı. Girik, Memduh Ün'den kendisine miras kaldığı iddialarına da yanıt verdi.

Ocak ayında Kalça eklemindeki rahatsızlık nedeniyle ameliyat olan ve Bodrum'da yaşayan Fatma Girik, Posta'ya verdiği röportajda serveti hakkında konuştu

usta oyuncunun açıklamalarından satır başları şöyle: 

"Film teklifleri geliyor sürekli ama bir insan ya çok sevdiği için ya da para için oynar. Seyredilmeyecek bir filmde rol almam. Kendim bile izlemeyeceğim bir film için neden risk alayım?"

"Kanal D'de 'Söz Fato'da'yı yaptığım dönem 178 milyar ödeyerek vergi rekortmeni oldum. Devasa holdingleri geride bırakarak hem de..."

"Evim orta sınıf. Bir arabam, 20 yıl önce aldığım bir küpe ve yüzüğüm var. Annem var. Bir servetimi daha açıklayayım: 17 kedim ve 5 köpeğim...."

"Memduh Bey'den bir şey kalmadı. Çocukları var, bana neden bıraksın? Ben ondan fazla para kazanıyordum. Onun parası beni hiç ilgilendirmedi. O bana kitaplarını bıraktı. Mimar Sinan Üniversitesi Kütüphanesi'ne bağışladım."