Erdoğan neden Saadet Partisi ve DSP'yi istiyor şimdi anlaşıldı! Son seçim anketi şok etti

Erdoğan neden Saadet Partisi ve DSP'yi istiyor şimdi anlaşıldı! Son seçim anketi şok etti

Türkiye siyaseti şu günlerde oldukça hareketli. Cumhur ittifakının neden genişlemek istediği ortaya çıktı.

Türkiye gündeminden erken seçim iddiaları düşmezken Cumhur ittifakı ise genişlemek istiyor. Bu kapsamda ilk olarak MHP'den İyi Parti'ye evine dön çağrısı gelmişti ancak Meral Akşener kapıları ardına kadar iki partiye de kapatmıştı.

Bugün ise bomba bir haber var.. Yayınlanan son ankette AKParti'nin neden genişleme hamlesi yaptığı ortaya çıktı. Bilindiği gibi Saadet Partisi ziyaret edilmişti.. Bu olay yeni bir ittifak haberini gündeme getirirken bomba etkisi yaratan bir seçim anketi geldi..

Gündeme oturan anketin ayrıntıları ortaya çıktı.. Artıbir Kamuoyu ve Pazar Arastırma Şirketi Genel Müdürü Hüseyin Çalışkaner, sosyal medya hesabından şirketin son yaptığı araştırma sonuçlarını herkesle paylaştı.


Bomba etkisi yaratmış olan Çalışkaner’in tablosunu paylaştığı bu ankette, “Bu Pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa oyunuzu kime verirsiniz” sorusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun aldığı oranlar görenleri şaşkına çevirdi..

Yayınlanan bu Tabloya göre Recep Tayyip Erdoğan yüzde 43.2 iken Ekrem İmamoğlu yüzde 41.2 olarak ölçüldü. İmamoğlu ile Erdoğan arasındaki oy farkı da ilk kez bir ankette bu kadar birbirine yakın olarak kaydedildi.. Bir çok ankette ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş - Erdoğan'ı geçmiş görünüyor
 
Öte yandan Çalışkaner de yaptığı paylaşımda, “Ocak ayı araştırmamız bitti. Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yakalamak üzere...” açıklamasında bulundu..

Öte yandan Çalışkaner'in Yurttaş TV Youtube yayınında yaptığı bomba yorumlar ise şöyle:

• Seçim anketlerinde Cumhur İttifakı eriyor.

• Millet İttifakı yükselişte. Anketler bunu gösteriyor
 
• Türkiye'de Ekonomi en önemli sorun.

• Ülke genelinde Halkın yarısından fazlası erken seçim istiyor.

• Türkiye toplumunda HDP kapatılsın çağrılarının halkta yansıması yok.

• İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu halkın gözünde yükselişte.

Türkiye'de gazeteler arasında En güvenilen gazete Sözcü

• Türkiye genelinde En çok izlenen haber kanalı FOX 

Rapora bakıldığında Cumhur ittifakı neden genişlemek istiyor anlaşıldı...