Engin Günaydın Yeni Sezon Müjdesini Duyurdu Sevilen Dizi Geri Dönüyor

Engin Günaydın Yeni Sezon Müjdesini Duyurdu Sevilen Dizi Geri Dönüyor

Usta oyuncu Engin Günaydın'dan sevindiren açıklama geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı görselle herkesi şaşırtan Günaydın, beklenen dizinin yeni sezon müjdesini verdi. Seyirci uzun süredir bekliyordu...

Başarılı oyuncu Engin Günaydın, Gain platformu için çekilen 10 Bin Adım dizisinde başrollerde yer alıyordu. Devin Özgür Çınar ile başrolü paylaşan Günaydın, instagram hesabından bir görsel paylaşarak ikinci sezon müjdesini verdi.

"İkinci sezonun doğum sancıları"

Günaydın rol arkadaşı Çınar ile beraber kameralara doğum pozu vererek "10 Bin Adım ikinci sezon doğum sancıları başladı" mesajını paylaştı. Esprili paylaşım kısa sürede bolca etkileşim aldı ve izleyiciler hem gülümsedi hem de ikinci sezon müjdesine çok sevindi.

10 Bin Adım konusu ne?

Sevilen dizi iki eski sevgilinin çıktığı bir yürüyüş esnasında yaşadıkları kızgınlık ve kırgınlıklara ışık tutarken iç ısıtan yaşanmışlıklar da güldüren bir dille ekranlara geliyor. Senaryosunu başrol oyuncusu Devin Özgür Çınar yazarken hikayeler iki oyuncunun da yaşadıklarına dayanıyor. Dizinin asıl sorusu ise 10 bin adımlık bir yolculukta eski sevgili ile dost kalmanın mümkün olup olmadığına yanıt aranıyor.

Engin Günaydın kim?

1972 senesinde dünyaya gelen Günaydın, aslen Tokatlıdır. Hacettepe Üniversitesi'nde Devlet Konservatuvarı'ndan eğitim alan Günaydın 1997 senesinden bugüne kadar aktif olarak oyunculuk yaptı.

İlk olarak 1997 senesinde başrollerinde Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan'ın bulunduğu Bir Demet Tiyatro'da Zabıta İrfan rolü ile görülen Engin Günaydın sonrasında Güneş Yanıkları dizisinde Sacit rolünde oynadı. 2001 senesinde ise Mehmet Ali Erbil ve Emel Sayın'ın başrollerini paylaştığı Aşkım Aşkım dizisinde Tarık Usta rolündeydi. Bu rolü ile geniş kitlelere ulaşan Engin Günaydın aynı sene Yazgı adlı filmde oynayarak sinemaya da adım attı. Okan Bayülgen'in Zaga programında da skeçlere katılarak adını duyuran oyuncu 2004 senesinde G.O.R.A filminde de dergi editörü olarak rol aldı. Takva, Vavien, Yeraltı, Aile Arasında ve Azizler gibi filmlerle başarıyı yakalayan Günaydın televizyonda da Avrupa Yakası, Üsküdar'a Giderken, Galip Derviş, Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlarda boy gösterdi. Garanti BBVA'nın da reklam yüzü olan Günaydın seslendirmeler de yaptı.

Kaynak: Televizyon Gazetesi, Vikipedi