CHP'ye kötü Haber Saadet Partisi ittifaktan ayrılıyor! Yeşil ışık yaktı bombayı patlattı

CHP'ye kötü Haber Saadet Partisi ittifaktan ayrılıyor! Yeşil ışık yaktı bombayı patlattı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan Cumhur İttifakı açıklaması.. CHP bu açıklamaya çok üzülecek..

CHP'yi sarsacak bir gelişme yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Saadet Partisi Yüksek istişare kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaret etmesi siyasette gündemi sarstı.

İddiaya göre Saadet Partisi Millet ittifakı'ndan ayrılacak ve Cumhur İttifakı'na katılacak.. Bu soru genel başkana soruldu.

Saadet Partisi'nin Genel Başkanı ittifaka yeşil ışık yaktı.. Habertürk yazarı Nagehan Alçı'ya açıklamalarda bulunan Genel Başkan  Karamollaoğlu, Alçı'nın "Yani 'Cumhur İttifakı bünyesinde yer almak imkan dahilinde değildir, biz çok net bir şekilde Millet İttifakı'nın bir üyesiyiz' demiyor musunuz?" şeklindeki sorusuna "Bugün durduğumuz yer belli. Ancak ittifaklar koalisyon değildir. Her türlü fikir alışverişine açığız. Bu görüşmeler iyidir. Cumhurbaşkanının herkesle görüşmesinde fayda var. Yüz yüze görüşmek siyaseti yumuşatır" açıklamasında bulundu.

Saadet Liderinin bu açıklaması CHP'ye kötü haber olarak yorumlandı. Saadet Partisinin olası bir erken seçim öncesi Cumhur ittifakına katılması hiç sürpriz olmaz.

Gelişme CHP için flaş olarak geçildi..

Sosyal medyada çok sayıda hesap ise Saadetin Cumhur ittifakına katılması için çağrılarda bulundu..

Bilindiği gibi AK PARTİ - SAADET PARTİSİ aynı gelenekten geliyorlar..

Milli Görüş geleneği...