Benim Adım Melek Dizisi'nde Ortalık Karıştı TRT1 Dizisinde Veda Vakti Geldi

Benim Adım Melek Dizisi'nde Ortalık Karıştı TRT1 Dizisinde Veda Vakti Geldi

57 Bölümdür TRT1 Ekranında yayınlanan TV Dizisi Benim Adım Melek Dizisi'nde beklenen veda gerçekleşecek. İZLEYİCİLERİN yakından takip ettiği ayrıntıları derledik.

En Masumlar Apartmanı dizisi kadar izlenen diziler arasında olan Benim Adım Melek Dizisi TRT'nin başarılı yapıtlarından. Çok sayıda izleyici tarafından beğeniyle izlenen dizide olay gelişmeler var.

Gelen son dakika bilgisine göre haftalardır beklenen veda gerçekleşecek. İzleyici tüm gelişmeleri yakından takip ederken Benim Adım Melek dizisindeki son gelişmeleri derledik.

Benim Adım Melek dizisinde, beklenen ayrılık bu hafta yaşanıyor. Dizide konağa veda vakti geldi!

 

Benim Adım Melek, TRT1’in büyük bir ilgiyle takip edilen dizilerinden biri. Bugüne kadar 56 bölüm ekranlarda olmuş olan dizi, bu hafta 57. bölümünü yayınlayacak. Heyecanı gitgide artıran dizide, bu hafta çok önemli gelişmeler yaşanacak.

Alpay’ın kurduğu oyunlar başarılı oldu ve konağı Seyit Ali’den teslim aldı. Bu durum, Melek’in büyük bir vicdan azabı yaşamasına sebep oluyor. Evin Alpay’a verilmesinin derin acısını yaşayan Melek, yeni bölümde göz yaşlarına boğulacak. Öte yandan Halil de hapisten çıkıyor. Birbirinden farklı pek çok yeni gelişmenin yaşanacağı yeni bölüm, merakla bekleniyor.

Kutsi, Nehir Erdoğan ve Mehmet Çevik gibi önemli isimlerin başrolleri paylaştığı Benim Adım Melek dizisi, 57. bölümün 2. fragmanını da yayınladı. Konaktan ayrılmanın hüznüyle hazırlıklar yapılacak. Seyit Ali’nin aldığı karar ise herkesi üzecek türden.

Diğer yandan Vildan Hanım, evden gitme konusunda oldukça kararlı. Tabi giderken oğlu Ömer ve gelini Defne’yi bırakmak gibi bir düşüncesi de yok. Bakalım Vildan dediğini yapıp, Ömer ve Defne ile birlikte evden gidecek mi?

Zümrüt karakterinin yaptıkları büyük olay yaratacak. İzleyicileri rahatsız eden Zümrüt karakteri, Cumali’den bile çok ağır sözler işitecek... Alpay, amacına ulaşarak evi aldı. Bu durum ise Melek ve Halil’i dert sahibi yapacak. Melek ve Halil’in mutluluklarına gölge düşmesi, seyircinin de canını sıkıyor.

Benim Adım Melek Çarşamba akşamı yeni bölümüyle TRT1’de...

İlgili Haberler