FOX TV patır patır dökülüyor bir dizisi daha final kararı aldı izleyici şaşkın

FOX TV patır patır dökülüyor bir dizisi daha final kararı aldı izleyici şaşkın

Yayınladığı hiç bir TV dizisi şu günlerde pek tutmayan FOX TV adeta patır patır patlıyor. Yeni bir dizisi daha final kararı aldı. İzleyici ne yapacağını şaşırdı.. Sen Çal Kapımı dizisi ne zaman final yapacak?

FOX TV ekranında yayınlanan ve yayınlandığı günden itibaren fırtınalar estiren Dizi final kararı aldı. Dizide onlarca ünlü oyuncu ve güçlü senaryo olmasına rağmen dizi daha fazla yoluna devam edemiyor. Bay yanlış dizisini kaldırarak büyük çöküş sürecini başlatan FOX TV şimdi bakın hangi dizinin fişini çekti!

Fox TV’nin sevilen yapımlarından Sen Çal Kapımı final kararı aldı.

 

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi, ilk bölümleriyle büyük bir ilgi yakalamıştı. İlk zamanlarda gördüğü ilgiyi devam ettiremeyen Sen Çal Kapımı, son zamanlarda reytinglerde ciddi bir düşüş yaşadı. Bir süredir istediği reyting sonuçlarına ulaşamayan dizi için final kararı alındı.

 

Hande Erçel’in canlandırdığı Eda Yıldız karakteri ile, Kerem Bürsin’in canlandırdığı Serkan Bolat karakterinin, Eda’nın aniden kesilen eğitim bursu ile ilgili karşı karşıya kalmaları ile başlayan hikayesini anlatıyor Sen Çal Kapımı. Eda ve Serkan karakterlerinin nefretle başlayan ilişkisinin nasıl aşka evrildiğini izlediğimiz dizi, tam anlamıyla bir romantik komedi dizisi olarak karşımıza çıkmıştı.

 

Dizinin yan rollerinde Melisa Döngel, Evrim Doğan, Bige Önal, Neslihan Yeldan, Sarp Bozkurt, Alican Aytekin, Anıl İlter, Başak Gümülcinelioğlu ve Elçin Afacan gibi isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunun, setteki eğlenceli halleri ve birbirleriyle olan samimi ilişkileri seyircileri defalarca güldürmüştü. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in sık sık instagram üzerinden canlı yayın açarak hayranlarıyla iletişim kurması ve set ortamının sosyal medyaya aktarılması, izleyicilerin epey hoşuna gitmişti.

 

Değiştirilen senaryonun ardından reytinglerde ciddi bir düşüş yaşayan Sen Çal Kapımı, uzun süre reytinglerdeki eski yerini alamadı. Serkan karakterinin hafızasını kaybetmesinden sonra yaşanan bu düşüş, karakterin hafızasının yerine gelmesiyle birlikte toparlanamadı. Hal böyle olunca dizi final kararı aldı. Sevilen dizinin yıl sonunda final yapacağı konuşuluyor.

İlgili Haberler