Fatih Portakal'a tepki yağdı! Ana haber sırasında söyledikleri pes dedirtti..

Fatih Portakal'a tepki yağdı! Ana haber sırasında söyledikleri pes dedirtti..

Dış ses hazırlayan çalışanın işini beğenmeyen Fatih Portakal, binlerce izleyicinin önünde çalışanını rencide ederek yapılan işi hor gördü.

Dış ses hazırlayan çalışanın işini beğenmeyen Sözcü TV Ana haber sunucusu Fatih Portakal, binlerce izleyicinin önünde çalışanını rencide ederek yapılan işi hor gördü ve Portakal'a sosyal medyada tepki yağdı.


Dış sesi beğenmediği için çalışan personelini canlı yayında rencide eden Sözcü TV Ana haber sunucusu Fatih Portakal, haber bültenine adını verdiği için her şeyden sorumlu olduğunu agresif şekilde de vurguladı.

Portakal, öfkeli ve yüksek ses tonuyla, haberin içeriğini, seslendirmesini hazırlayanlarda da kendi sergilediği özveriyi görmek istediğini belirtti.

fatih-portakal-yayina-giren-haberi-begenmedi-calisanlari-ekrandan-elestirdi-ben-bu-habere-adimi-veriyorum.jpg

Üst üste habere adımı veriyorum vurgusu yapan Fatih Portakal, emrinde çalışan emekçilere takındığı tavır sonrası sosyal medyada alay konusu oldu.

YAYIN SIRASINDA NELER YAŞANDI?

Yeniakit'in derlediği habere göre; Portakal, bugünkü ana haber bülteninde Yunanistan’daki seçim haberinin VTR’sinin ardından haberdeki ‘dış ses’i beğenmediğini söyledi.

Haberin bitiminde memnuniyetsizliğini belli eden Portakal, sesini yükselterek şunları dedi: “Nasıl, dış sesi beğendiniz mi, he? Beğendiniz mi? Ben beğenmedim. Ben bu haberin her şeyinden sorumluyum çünkü ben bu haber bültenine adımı veriyorum. Adımı verdim bu haber bültenine. O yüzden aynı uygulamayı, şefkati, özveriyi de haberin içeriğinde de seslendirilmesinde de görmek isterim. Çünkü ben sizinle karşınızdayım. Çünkü ben bu habere adımı veriyorum. Montajından seslendirilmesine kadar her şey benim sorumluluğum. Bu sorumluluğu da maalesef üstüme alıyorum. Bu dış sesçi için de sizden özür diliyorum.”

Portakal‘ın çıkışı, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Çoğunluğu gazetecilerden olmak üzere kullanıcılar Portakal’a tepki gösterdi.