Kanal D neye uğradığını şaşırdı! Yargı dizisi yeni adresinde izlenme rekorları kırıyor

Kanal D neye uğradığını şaşırdı! Yargı dizisi yeni adresinde izlenme rekorları kırıyor

Kanal D yurt dışında da izlenme rekorları kıran Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerindeki Yargı dizisi nedeniyle kararsız kaldı

Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından duyurulan habere göre; Yargı dizisinin başarısı ülke sınırlarını aştı. Sonbaharda 3. sezonuyla seyirci karşısına çıkacak olan Sema Ergenekon’un yazdığı Ay Yapım imzalı dizi dünyanın birçok ülkesinde en çok izlenenler listelerinin başında yerini alıyor. HBO Max’in açıkladığı listelerde beğeniyle izlenen dizi Brezilya’da 1. sırada yer alırken Latin Amerika, Arjantin ve Şili’de en çok izlenen 2. dizi oldu. Colombia ve Meksika’da ise 5. sırada yerini alan Yargı’ya yurtdışı izleyicilerinden beğeni mesajları yağıyor.

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrollerinde yer aldığı, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi usta ve genç isimlerin bir araya geldiği dizinin 3. sezonu ise ülkemizde merakla bekleniyor.

KANAL D YENİ SEZON KARARI VERDİ

Öte yandan Yargı dizisini normal şartlarda Kanal D yönetimi bitirme kararı almıştı. Ancak dizinin reyting başarısı Kanal D'nin kararsız kalmasına yol açtı.

YARGI YENİ SEZONDA DA VAR

Kanal D yönetimi final kararından vazgeçti ve Yargı dizisini yeni sezonda da yayınlama kararı aldı. Kanal D'nin en sevilen ve en çok izlenen dizilerinden biri olan Yargı dizisinin yeni sezon çekimlerinin Ağustos'un son haftası başlayacağı öğrenildi. Yeni bölümler ise Eylül ortasında ekranda olacak. Herkesin merak ettiği bir konu daha var. Ilgaz karakterine can veren Kaan Urgancıoğlu'nun dizide olup olmayacağı.

İlgili Haberler