Yasak Elma Dizisinde Ortalık Fena Karıştı Büyük Kriz Çıktı Krizi Çıkaran İsim...

Yasak Elma Dizisinde Ortalık Fena Karıştı Büyük Kriz Çıktı Krizi Çıkaran İsim...

FOX TV ekranında yayınlandığı günden itibaren Entrika dolu bir TV dizisi olan Yasak Elma dizisinde olay çıktı! Ortalığı karıştıran yeni Entrika ne belli oldu.. İşte ayrıntılar

FOX TV ekranında yayınlandığı günden itibaren fırtınalar estiriyor. Reytingin zirvesinden düşmediği kadar karakterlerin de oyunculuklarıyla gündeme geliyor. Yasak Elma bir çok kez Türk basınında haber oldu. Ancak her haber olması bir olaydı. Dizi yine olaylı bir haberle gündeme geldi.

Çok sayıda yayın kuruluşu tarafından haberleştirilen olayın ayrıntılarını sizler için derledik! İşte Yasak Elma'daki krizin ayrıntıları

Entrika dolu bölümleriyle adından sıkça söz ettiren Yasak Elma dizisinde yeni entrikaların başını Cansu karakteri çekecek!

 

Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma 101 bölümü geride bıraktı. Yayınlanan her bölümüyle olay yaratan dizide sular durulmuyor. Oyuncu kadrosunda Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Gülenay Kalkan, Erdal Özyağcılar ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı dizi yayınlandığı ilk günden beri seyircinin ilgisini çekmeyi başarıyor. 102. bölüm de fazlasıyla dikkat çekici olacak gibi duruyor.

5ffcb42b5cf3b00d8863118f.jpg

Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakteri, eşi Çağatay ile Cansu karakterini aynı odada görünce sinirlerine hakim olamıyor. Çağatay, düşündüğü bir şey olmadığını dile getirse de Yıldız’ın nasıl bir tepki vereceği bilinmiyor. Diğer yandan Hasan Ali’nin evinde yaşananlar ve Cansu ile ilgili gerçekler ortalığı karıştırır. Hasan Ali ve Şahika, Yıldız ile Çağatay’ın arasını düzeltmek için çabalarlar.

 

Cansu karakteri ise kaybedecek hiçbir şeyi kalmadığı için iyice tehlikeli bir hal almaya başlar. Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya’nın canlandırdığı Cansu karakteri her şeyi göze almış ve gözünü karartmış durumdadır. Adeta patlamaya yer arayan Cansu karakteri ortalığı birbirine katacak gibi gözüküyor.

 

Reyting savaşında ilk 5’ten düşmeyen Yasak Elma dizisi, entrika ve sansasyon dolu sahneleriyle seyircisini çok uzun zamandır elinde tutmayı başarıyor. Başarısını sürdürmeye devam ettiği takdirde, uzun süre daha final yapması mümkün görünmüyor.

 

Yasak Elma Pazartesi akşamları saat 20:00’da yeni bölümleriyle Fox TV’de...

İlgili Haberler