Evde Göz Kremi Tarifi

Evde Göz Kremi Tarifi

Evde kendi göz kreminizi yaparak göz altınızdaki bütün lekeleri ve morarmaları yok edebilirsiniz. Üstelik oldukça da kolay olan bu tarif uygulandığında hemen işe yaramaktadır.

Göz kremleri genelde her yerde bulunabilen kremler. Ancak evde yapılabilen kremlerin çok daha etkili olabildiği gözlemlenmiştir. Sizlere uzun bir süredir kendi uygulamış olduğum krem tarifini vermek istiyorum.

Sizlerde bu krem tarifini uygulayarak evde kendi göz kreminizi yapabilirsiniz. Üstelik o kadar kolay ki uygulandığında da hemen işe yaramaktadır ... Sözü daha fazla uzatmadan tarife geçmek istiyorum

Rutin cilt temizleme işleminden sonra sadece yüz bölgenizin değil göz çevrenizin de nemlendirilmesini oldukça önemli. Göz için uygun nemlendirici ürünleri almak yada evde yapmakta fayda var. Bir çok nemlendirici içeriğinde barındırdığı kimyasallar nedeniyle göz çevresi kullanıma uygun değil. Bunun sebebi ise göz altı ve göz üstünün, yüzün diğer kısımlarına göre daha ince ve hassas bir cilt yapısına sahip olmasıdır.

İlerleyen yaşlarda meydana gelen göz çevresi kırışıklıkları, sadece kadınların değil erkeklerin de korkulu rüyası haline gelen bir problem. İşte sizler için 5 yaş genç gösteren göz kremi tarifini derledik.

İşte 5 Yaş Genç Gösteren Göz Kremi Tarifi

Malzemeler

1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı
2 damla E vitamini
2 damla kekik yağı

Hazırlanışı

Cam bir kabın içerisine hindistan cevizi yağını, E vitaminini ve kekik yağını boşatın. Ardından iyice karıştırın. Kullandığınız kap eski göz kreminizin kabı veya küçük bir krem kabı da olabilir. Yeter ki hava almasın. Karışımızın ağzını kapatıp buzdolabına koyun.

Hazırladığınız bu doğal göz kremini, uyumadan en az 2 saat önce bütün göz çevrenize masaj yaparak uygulayın.

Ayrıca bu hazırladığınız mucizevi göz kremini, daha geniş bir kapta ve daha fazla ölçüyle yaparak göz makyajınızı çıkartmak içinde kullanabilirsiniz. Bir süre sonra göz çevresi kırışıklıklarınızın azaldığını, daha derin kırışıklıkların ise inceldiğini görecekseniz.