Yasak Elma dizisinin Selim'i Emre Kızılırmak'tan yeni proje müjdesi!

Yasak Elma dizisinin Selim'i Emre Kızılırmak'tan yeni proje müjdesi!

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde 'Selim' karakterini oynayan Emre Kızılırmak'tan yeni proje anlaşması.

Yasak Elma'nın Selim'i Emre Kızılırmak'tan yeni proje müjdesi! Yakışıklı oyuncu Yasak Elma dizisinde oynadığı ''Selim Avcıoğlu'' karakteriyle büyük dikkat çekmişti.

FOX TV YASAK ELMA'YI BİTİRİYOR

6 yıldır ekranda olan Yasak Elma dizisi bitiyor. FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin final yapacak olması sonrasında dizide yer alan oyuncular ise peş peşe yeni anlaşmalara imza atıyorlar.

EMRE KIZILIRMAK'TAN YENİ PROJE

Yasak Elma dizisinde 'Selim' karakterini oynayan Emre Kızılırmak'ın da yeni bir projeye imza attığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yayınlanan haberde; Emre Kızılırmak'ın yeni projesiyle ilgili detaylara yer verildi.

c2.jpg

Yasak Elma dizisine geçen bölümlerde veda eden Emre Kızılırmak şu günlerde yeni bir proje heyecanı yaşıyor. Son olarak Nişantaşı’nda motosiklet turu atarken görüntülenen Kızılırmak, yönetmen Can Evrenol’un yeni filmi “Sayara”yla el sıkıştı. Yakışıklı oyuncu güçlü bir intikam hikâyesini ele alan psikolojik gerilim türündeki dijital filmde “Barış” karakterini canlandırıyor.

Öğretmen bir anne babanın oğlu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Kendisinden üç yaş büyük bir ağabeyi olan Kızılırmak, anne tarafından Samsun, baba tarafından ise Sivaslıdır. Çocukluğu İzmir'de geçen Kızılırmak, üniversite için Eskişehir'e giderek Anadolu Üniversitesi Spor Akademisi Rekreasyon Bölümü'nden mezun oldu.

Best Model of Turkey 2007'de ikinci oldu. 2008'de Güney Kore'de düzenlenen Manhunt International erkek güzellik yarışmasında "Dünya'nın En İyi Podyum Mankeni" seçildi. 2009-2011 yılları arasında atv'de yayınlanan Aşk Bir Hayal dizisinde canlandırdığı "Teğmen Altay" rolü ile oyunculuğa adımını attı.

Emre Kızılırmak'ın Kişisel hayatı


2012 yılında Efes Kızları'ndan Sevda Bayraktar ile evlendi. 2014 yılında ilk çocuğunu bekleyen çift, doğuma haftalar kala bebeğini kaybetti.[3] Daha sonra 1 oğlu oldu.

c1.jpg