Sözcü TV ile geri dönmüştü! Fatih Portakal'ın başı derde girdi! Hiç beklemiyordu

Sözcü TV ile geri dönmüştü! Fatih Portakal'ın başı derde girdi! Hiç beklemiyordu

FOX TV'den flaş bir kararla istifa eden Fatih Portakal bir süre emekliliğin tadını çıkardıktan sonra Sözcü TV ile ekrana geri dönmüştü. Fatih Portakal'ın son konuşması başına iş açtı.

Sözcü TV ile geri dönmüştü! Fatih Portakal'ın başı derde girdi! Hiç beklemiyordu.. Muhalif çıkışlarıyla bilinen Fatih Portakal zaman zaman yaptığı açıklamalarla şimşekleri üzerine çekiyor. Son dönemde Fatih Portakal canla başla muhalefeti destekliyor. Sözcü TV öncesinde ise Fatih Portakal zaman zaman Kemal Kılıçdaroğlu'nu bile eleştiriyordu.

Şimdilerde ise tümüyle muhalefet destekçisi olmuş durumda.

Fatih Portakal'ın yaptığı açıklamalar zaman zaman iktidar kanadında ve destekçilerinde rahatsızlık yaratıyor.

SERDAR ORTAÇ'I HEDEF ALMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Fatih Portakal şarkıcı Serdar Ortaç'ı hedef almış ve ağır sözlerle yüklenmişti. Serdar Ortaç'ın nasıl bir hamle yapacağı büyük merak konusuydu. Beklenen oldu. Serdar Ortaç'ın Fatih Portakal'a dava açacağı öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yayınlanan haberde Fatih Portakal'ı üzecek haberin detaylarına yer verildi.

Serdar Ortaç'ın avukatı Esennur Ezgi ünlü popçuya canlı yayında "Omurgasız" diyen Fatih Portakal'la ilgili dava açacağını açıkladı.

fatih-portakal-mdo6-cover-jpg.webp

Serdar Ortaç, sahnede Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye “Seni seviyoruz” diyerek “Karabiberim” şarkısı söylemiş, bu anlar için sunuculuğunu yaptığı haber bülteninde “Serdar Ortaç gibi omurgasız biriyle sahneye çıkıyorsun. Sanatçı demiyorum da ben omurgasız biri” yorumunu yapan Fatih Portakal’a “Çok ayıp” yanıtını vermişti. Sinan Akçıl yakın dostu Ortaç’la ilgili bu sözlere kayıtsız kalmamış, “Keşke arkanda Serdar kadar iz bırakabilecek olsaydın gün gelip de öbür tarafa göç ettiğimizde” diyerek Portakal’a tepki göstermişti. Ünlü televizyoncuya bir tepki de Ortaç’ın avukatı Esennur Ezgi’den geldi.

scascacsaasc-zylm-cover-1zp6-cover.jpg

Avukat Esennur Ezgi yaptığı paylaşımlarda Portakal’a şöyle seslendi:

“Bakalım savcılıkta nasıl ifade vereceksin… Serdar Ortaç Türkiye’nin en önemli sanatçılarındandır. Sanatçılığıyla tüm dünyaca bilinmektedir. ilkeliliği de tartışmaya kapalıdır. Omurgasız ha! Bekle bakalım. Ben şimdiden sana bir savcılık şikayeti, bir tazminat davası hazırladım. Diğer tüm hukuksal yollar da devam edecek…”Avukat Esennur Ezgi, ayrıca Serdar Ortaç’a da “Her avukatlık yaptığım hukuksal konularda olduğu gibi tabii profesyonelliği de bozmadan yeni şikayet ve davamızda da size yapılan neyse bana yapılan da aynı Herkes hukusal olarak yaptığı hukuka ayrıldığı aykırılığın karşılığını alacaktır Serdar Ortaç” mesajını attı.

serdar-3.png

İlgili Haberler