Show TV'nin Aile dizisiyle ilgili kötü haber geldi! Final zamanı açıklandı

Show TV'nin Aile dizisiyle ilgili kötü haber geldi! Final zamanı açıklandı

Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisi kısa bir süre sonra final yaparak ekranlara veda edecek. Önce sezon finali sonrasında ise normal final gelecek..

Show TV'nin aile dizisiyle ilgili kötü haber duyuruldu! Dizinin final tarihi açıklandı. Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisi kısa sürede büyük ilgi odağı olmuştu. Dizi reyting rekorları kıran bir diziydi.

30 BÖLÜMLÜK OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Gelen bilgilere göre; Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisinin 30 bölümlük olduğu ortaya çıktı. Dizi kısa sürede ilgi görmesine rağmen kanal yönetimi ve yapım şirketi arasında henüz bir anlaşma sağlanamadı.

KIVANÇ TATLITUĞ'UN TEK İSTEĞİ

Edinilen bilgiye göre Kıvanç Tatlıtuğ projeyi tek bir şartla kabul etti. Şartı belliydi. Dizinin sadece 30 bölüm olmasını istedi. Yapım şirketi de bu isteği kabul etmek zorunda kaldı. Yani 30 bölümden sonra Aile dizisinin yayınlanması mümkün olmayacak.

AİLE DİZİSİ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Öte yandan gazeteci Birsen Altuntaş'ın yayınladığı haberde; Aile dizisinin sezon finaliyle ilgili detaylar da paylaşıldı.

Artigercek.com sitesinin Birsen Altuntaş'ın haberinden derlediği içerikte şu bilgilere yer verildiği görüldü:

show-tvnin-aile-dizisinden-kotu-haber-kac-bolum-ekranda-kalacak-x2ar.jpg

Show TV'de yayınlanan Aile dizisinden gelen haberler kötü. Dizinin tek sezonluk olduğu ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre Aile dizisi 30.bölümde final yaparak ekranlara veda edecek.

AİLE SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Öte yandan kısa sürede ilgi çeken 'Aile' dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı da öğrenildi.

Salı akşamları yayınlanan Aile dizisinin sezon finali tarihi belli oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ilk bölümünden itibaren sosyal medyada da çok konuşulan 'Aile', 30 Mayıs’ta ekrana gelecek 13. bölümüyle sezon finali yapacak.

AİLE KONUSU

‘Aile’ dizisi, varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.

2.SEZON ASLINDA YOK

Öte yandan Aile dizisinin aslında 2.sezonu yok. Dizi sezon ortasında başladığı için yaz aylarında ekrana gelmeyecek. Show TV yönetimi yaz aylarında yaz dizilerini ekrana getirecek.

AİLE DİZİSİ YENİ BÖLÜMLER NE ZAMAN?

Aile dizisinin 14.bölümü Eylül ayında ekrana gelecek. Çekimlerin ise Ağustos ayında başlaması bekleniyor. Kadroya yeni oyuncuların katılacağına dair iddialar da var.

Derleme: Artı Gerçek

İlgili Haberler