Kırmızı Oda Dizisinin Kumru'su Aslıhan Gürbüz’ün Gerçek Mesleği Herkesi Şaşırtıyor

Kırmızı Oda Dizisinin Kumru'su Aslıhan Gürbüz’ün Gerçek Mesleği Herkesi Şaşırtıyor

Kırmızı Oda dizisi TV8 ekranında fırtınalar estirirken oyuncuları da merak konusu olmaya devam ediyor. Kırmızı Oda dizisinde Kumru karakterini canlandıran Aslıhan Gürbüz'ün asıl mesleği şaşkına çevirdi..

Acun Ilıcalı ilk kez bir yarışma programıyla değil sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan Kırmızı Oda dizisiyle büyük bir başarı elde etti.

Kanalın adeta en büyük yapıtlarından birisi haline gelen Kırmızı Oda dizisi ekranda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Diziyi izleyen herkes büyük bir hayranlıkla diziyi takip ediyor. Dizideki oyuncularda en az dizi kadar takip ediliyor ve araştırılıyor. 

Kırmızı Oda dizisinde doktor hanımın danışanlarından biri olarak Kumru karakterini canlandıran Aslıhan Gürbüz’ün asıl mesleği ortaya çıktı ve herkesi şaşırttı!

Gerçek hayat hikayelerini ekrana yansıtan Kırmızı Oda dizisinde Kumru karakterinin hikayesi seyircileri göz yaşlarına boğmuştu. Aslıhan Gürbüz’ün başarılı oyunculuğu sayesinde Kumru karakteri seyircinin yüreğine dokunmuştu.

kirmizi-oda-kumru-kimdir-kirmizi-oda-kumrunun-gercek-adi-nedir-492c9.jpg

Performansıyla büyük beğeni toplayan Aslıhan Gürbüz’ün gerçek mesleği ortaya çıktı. Lise yıllarında Bilgisayarlı Muhasebe okumuş olan Aslıhan Gürbüz’ün aslında bir muhasebeci olduğu öğrenildi.

 

1983 doğumlu olan ünlü oyuncu Çanakkale’de dünyaya gelmiştir ancak 5 yaşındayken babasının işi nedeniyle Bursa’ya taşınmak zorunda kalmışlardır. Çocukluğunu Bursa’da geçiren sevilen oyuncu, ilk öğretim eğitimini ve lise eğitimini Bursa’da almıştır. Lise yıllarından sonra Konya’da Selçuk Üniversitesinde Konservatuvar okuyarak tiyatro bölümünden mezun olan Aslıhan Gürbüz, üniversite eğitiminden sonra rol aldığı yapımlarla büyük bir başarı elde etmiştir.

Rol aldığı Yahşi Cazibe, Ufak Tefek Cinayetler, Bir Bulut Olsam, Zeytin Tepesi, Büyük Buluşma ve Bodrum Masalı gibi başarılı yapımlarla büyük bir şöhret yakalamış olan ünlü oyuncu bu şöhretini oyunculuk performansındaki başarıya borçludur.

Sevilen oyuncunun başarıları göz önünde bulundurulduğunda iyi ki tiyatro okumayı tercih etmiş demek kaçınılmaz oluyor. Pek çok seveni bulunan Aslıhan Gürbüz, son olarak Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı ancak sevenleri bundan sonrasında farklı yapımlarda başrol oyuncusu olarak izleyicilerin karşısına çıkmasını bekliyor. 

İlgili Haberler