Hiç Kimse Tahmin Edemezdi Menajerimi Ara Dizisinde Yeni İsim Geldi

Hiç Kimse Tahmin Edemezdi Menajerimi Ara Dizisinde Yeni İsim Geldi

STAR TV ekranında yayınlanan Menajerimi Ara dizisine yeni bir isim katılıyor. Yayınlandığı günden itibaren ilgiyle izlenen TV dizisi Menajerimi Ara dizisine katılan son isimle ilgili bilgiler geldi.

Oyuncular Dünyasını anlatan Star TV dizisiyle ilgili yeni gelişmeler var. Katılacak yeni oyuncun belli oldu..

Açıkçası Dicle Karakteri ve Barış karakterinin saçmalıkları olmasa harika bir dizi olan Menajerimi Ara dizisi ilgiyle izlenmeye devam ediyor. İzleyicilerin en rahatsız olduğu sahneler Barış Karakteri ve Beren Karakteri etrafında dönen dolaplar. Yayınlandığı günden itibaren fırtınalar estiren diziye şimdi yeni bir isim katılıyor. Konuyla ilgili bilgiler geldi.

Her hafta farklı bir ünlü ismi bünyesine katan Menajerimi Ara dizisine bu hafta konuk olacak olan isim belli oldu.

Call My Agent dizisinin uyarlaması olarak Türk TV ekranlarına taşınmış olan Menajerimi Ara dizisi, senaryosu gereği her hafta farklı bir oyuncuyla hikayesine devam ediyor. Oyuncuların kamera arkasındaki yaşamlarına dair birbirinden farklı kesitler sunan dizide her hafta yeni gelişmeler yaşanıyor.

Başrollerini Canan Ergüder, Fatih Artman, Barış Falay, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş'ın paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor. Menajerimi Ara dizisinin senaryosu ise Yelda Eroğlu’nun kaleminden çıkıyor.

Son olarak 28. bölümü yayınlanan dizide Dicle’nin Ömer ile görüşmesi ortalığı karıştırır. Barış’ın bu duruma gösterdiği aşırı tepki yüzünden Barış ile Ömer karakolluk olurlar. Serkan’ın tazminat meselesi herkesin canını sıkmaya devam eder. Diğer yandan, Kıraç’ın ileri sürdüğü fikir ile menajerler ve asistanlar yepyeni bir maceranın peşine düşerler ve yeni bir Gökçe Bahadır bulmak için şehrin dört bir yanını karış karış gezmek zorunda kalırlar.

Dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde, Ezel ve Yaprak Dökümü gibi adını Türk televizyon tarihine kazıyan dizilerde rol almış olan Sedef Avcı yer alacak.

sedef-avci-sli-16-9-1546842429.jpg

Oyuncunun Menajerimi Ara dizisine nasıl bir katkı yapacağı merak ediliyor. Her hafta birbirinden farklı, yepyeni gelişmelerle senaryosuna devam eden dizide bu hafta neler yaşanacağı herkesin aklında bir soru işareti. Dizinin yeni bölümü Pazar akşamı saat 20.00’da Star TV’de...

İlgili Haberler