Havaların Erken Soğuması Turizmi vurdu!

Havaların Erken Soğuması Turizmi vurdu!

Son bir kaç gündür etkisini gösteren soğuk hava nedeniyle Makedonya'ya gelen Turist sayısında hissedilir derecede düşüş yaşandığı gözlemlendi.

Yazın hemen hemen neredeyse hergün özellikle Türkiye'den bir çok gencin uğrak noktası olan Makedonya şu günlerde havaların soğuması nedeniyle neredeyse sessizliğe bürünmüş durumda.

Havaların erken soğuması nedeniyle Makedonya'ya gelen gezginlerin sayısında düşüş görüldüğünü gözlemlemek mümkün.

Kimi zaman otostopla kimi zaman Otobüsle dünyayı turlayan bir çok genç ilk durak olarak Balkanları ve elbette Makedonya'yı tercih ediyorlar.

Sosyal medya üzerinden gezi anılarını paylaşan gençlerin ilk tercihlerinden birisi olan Makedonya yaz boyunca gezginleri ağırladı.

Şu günlerde ise neredeyse gezginlere rastlamak imkansız gibi. Ama biz yinede onları çağırıyoruz. Gelin Makedonya bu aylarda daha güzel gezilecek bir yer. Yazın sıcakta gezemediğiniz bir çok yeri gezme fırsatı yakalayacaksınız. Ohrid'de belki göle giremeyeceksiniz ama eşssiz havasının kokusunu içinize çekeceksiniz. Ve Makedonya'da bir çok gezilesi yerleri görecek serin havada daha iyi gezme fırsatı yakalayacaksınız. Sıcakda gelen bir çok dostumuz başına güneş geçmesi nedeniyle ya gezemiyordu yada akşam saatlerinde dışarı çıkmak zorunda kalıyorlardı. Oysa işte şimdi tam gezmenin...

Bekleniyorsunuz..