Hadise’den şaşkına çeviren dans paylaşımı! Bir bakan bir daha baktı

Hadise’den şaşkına çeviren dans paylaşımı! Bir bakan bir daha baktı

Ünlü şarkıcı Hadise yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Hadise bu kez dans videosuyla olay oldu..

Hadise’den şaşkına çeviren dans paylaşımı! Bir bakan bir daha baktı.. Ünlü iş adamı Mehmet Dinçer ile kısa bir süre önce boşanan Hadise o günden sonra sosyal medyaya daha fazla ağırlık vermeye başladı. Hadise boşanma sonrası sosyal medyayı sallayan paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

ADETA OLAY YARATIYOR

Adı gibi Hadise yaratan Hadise yine sosyal medyayı sallamayı başardı.

Kostümleriyle yürek hoplatan Hadise güzelliğiyle büyülemeye devam ediyor. Hadise giydiği kıyafetlerle ses getiriyor. Hadise yine dikkat çekici bir paylaşımla gündem olmayı başardı. Çekinmeden cesur anları takipçilerinin beğenisine sundu.

HADİSE YİNE HADİSE YARATTI

Sevilen şarkıcı Hadise iddialı bir kıyafet ve dans videosu ile kendine hayran bırakırdı.

İşte Hadise'nin paylaşımından görseller

mynet.com sitesindeki habere göre; Geçtiğimiz sene kısa süren evliliğiyle gündeme gelen Hadise, yeni şarkısı Feryat'ın klibi için verdiği üstsüz pozlarla çok konuşulmuştu. Instagram hesabında sık sık paylaşımlar yapan şarkıcı derin göğüs dekolteli kıyafetiyle dans ettiği anları yayınladı. Hadise'ye beğeni ve yorumlar yağdı.

SİNİRLENENLER DE VAR

Hadise tarafından yapılan paylaşıma kızanlar da oldu. Bir çok takipçisi lütfen şarkılarınla gündeme gel diyerek isyan ettiler.

Ancak şarkıcı Hadise cesur paylaşımıyla magazin basınında üst sıralara yerleşmeyi başardı. O paylaşım uzun süre Hadise'yi gündemde tutacak gibi durmakta..

İlgili Haberler