Gelir belgesi ve maaş bordrosu vermeden bu bankalardan 2021 boyunca kredi alınacak

Gelir belgesi ve maaş bordrosu vermeden bu bankalardan 2021 boyunca kredi alınacak

Uzun bir süredir çok sayıda vatandaşın beklemiş olduğu sevindiren haber geldi. Gelir belgesi olmadan kredi alabileceğiniz bankalar açıklandı...

Kredi çekmekte güçlük çeken vatandaşları sevindiren bir haberle karşınızdayız. İşte sıkıntıda olanlara can suyu olacak gelişmenin detayları

Pandemi dönemi boyunca neredeyse geliri olan vatandaşlar bile zor duruma düştü. Sıkıntıya düşen vatandaşlar soluğu bankaların kapısında aldı.

Ancak bir çok banka gelir belgesi olmayan vatandaşlara kredi vermiyor. Bu nedenle vatandaşların kredi alması zorlaşıyor.

Ancak bazı bankalar gelir belgesi istemeden kredi verebiliyorlar. Sizler için detaylı bir araştırma yaptık ve gelir belgesi istemeyen bankaların listesini çıkardık. Sizlerde bu liste doğrultusunda hareket edebilir ve kredi ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. İşte Gelir Belgesi istemeyen bankaların listesi.

Bu yazımız işsiz olup gelir bordrolu kredi alamayan ve acil nakde ihtiyacım var diyen vatandaşlarımız için adeta yarabandı olacak nitelikte. İşte birçok işsiz vatandaşımıza, herhangi bir şart koşmadan, bordrosuz ve sigortasız olan kişilere gelir belgesi şartı aramadan vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarına çözüm nitelikte kredi veren bankalar.

  • TEB
  • Akbank
  • EnPara
  • PTT
  • NKolay

Peki, bordro neden istenir?

Bordro krediyi çeken kişinin çektiği krediyi ödeyip ödeyemeyeceği öngörü elde edebilmek için istenir. Ancak herhangi bir geliri olmayan vatandaşlarımıza da uygun krediler bulunmakta. Bu bankalardan kredi almak için bu bankaların internet sitesi veya mobil bankacılık adreslerinden başvuru yapmanız yeterli. Peki kredi başvurusunun kabul edilmesinde ne gibi etkenler mevcut?

 

 

     Kredi Notu

Kredi notu kişinin ödeme performansı ile doğru orantılıdır. Bu not kişinin adına kayıtlı tüm fatura, ödeme ve harcamaların her ay düzenli ödemesi ile kişinin kredi puanını pozitif yönde etkileyecek. Ayrıca kredi notunuzda incelemeye alınıp başvurduğunuz kredinin taksitleri ödeyebilme performansınıza bakılıyor. Değerlendirmenin ardından gelir durumuna göre krediye onay veya ret verilir. Özellikle kredi notunuzun çok yüksek olması bankalar için ciddi anlamda önem taşıdığı için yüksek kredi notu olan kişiler kolaylıkla bankalardan kredi alabilecektir.

 

Peki, bu kredilerin koşulları ve sağladığı nakit miktarı ne kadar?

 

TEB

TEB’in mobil bankacılık olarak adlandırdığı CEPTETEB ile 10 binden başlayıp 50 bin liraya kadar değişmeyen faizlerle 3 aydan 36 aya varan vade fırsatlarıyla ihtiyaç kredisi sunulmakta. Ayrıca CEPTETEB internet sitesinden başvuruda bulunabilir.

 

PTT

PTT’nin anlaşmalı olduğu bankalar PTT aracılığıyla kredi verebilir. O bankalar Denizbank ve Aktif Bank. Bu bankalar PTT aracılığıyla gelir belgesiz maaş bordrosuz kredi alarak en az 20.000 TL ile en fazla 60.000 lira arasında kredi vermektedir. 

 

NKolay

NKolay kara listede olan, banka geçmişi pek de sağlıklı olmayan kişilerin çoğunlukla başvurduğu ihtiyaç kredisi sağlamakta. Bu ihtiyaç kredisi herhangi bir koşul aramadan neredeyse herkese kredi vermekte. Bu ihtiyaç kredisi 40 bin liraya kadar nakit sağlamakta. 

Enpara

Enpara QNB Finansbank çatısı altında olmakla beraber düşük faiz oranları sunup anında kefilsiz ihtiyaç kredisi imkânı sunmakta. Faiz oranı 1,65 o ve 75.000 TL’ye kadar nakit imkanıyla birlikte 36 aya varan vade imkanı sunuyor.

İlgili Haberler