Erhan Petekkaya Geri Adım Atmadı Acun Ilıcalı'yı çılgını çevirecek rest

Erhan Petekkaya Geri Adım Atmadı Acun Ilıcalı'yı çılgını çevirecek rest

ERKAN PETEKKAYA’DAN DİKKAT ÇEKEN ACUN ÇIKIŞIAcun Ilıcalı'ya ateş püskürmüştü. Sözlerimin arkasındayım vurgusu yaptı. Özür dilemem dedi.

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'a TV8'de yayınlan törende ödül verilmesinin ardından  dizi oyuncusu Erkan Petekkaya sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı'ya ağır eleştirilerde bulunmuş, ancak daha sonra paylaşımını silmişti.

Kırmızı Oda dizisi oyuncusu Erkan Petekkaya, yaptığı eleştirilerden vazgeçmedi. Sözümün arkasındayım mesajı verdi. Petekkaya, "Bir kez daha söylüyorum; bu konuda söylediklerim doğrudur ve arkasındayım ancak ifadelerimde biraz fazla ileri gitmişim. Acun'dan değil ama insanlardan özür dilerim" dedi.

“ACUN EFENDİ SANA YUH”

TV8 kanalında Kerimcan Durmaz ödül alınca. Erkan Petekkaya çok sinirlendi. Kırmızı Oda dizisinde oyuncu olan Petekkaya, sosyal medya hesabından sert ifadeler içeren bir paylaşım yaptı. paylaşımda, "Utanıyorum sizin kanalınızda olmakta dedi. Petekkaya “Acun Efendi yuh" ifadelerini kullandı. Ancak Petekkaya daha sonra bu paylaşımı sildi, oynadığı diziden bir sahne paylaştı.

Petekkaya bu paylaşımının ardından çok konuşulan isimler arasına gidi. Petekkaya'dan konuyla ilgili yeni açıklamalar daha geldi.

"KENDİMİ İYİ ANLATAMADIM, CİNSEL TERCİHİNE SAYGIM VAR"

Petekkaya, TV100'e yaptığı açıklama yaptı. Fazla ileri gittiğini kabul etti. Kendini daha iyi anlatması gerektiğini söyledi. Oyuncu Petekkaya  "Fazla ileri gitmişim, daha düzgün anlatabilirdim. Bu olmaz, bizim çocuklarımız var” ifadesini kullandı.  Türk Hava Yolları'nın tuvaletinde cinsel bölgesini göstermiş bir adam bu. Hiçbir görevli bu olayın peşine düşmedi” dedi. Açıklamasında “daha sonra karşımıza şarkıcı olarak çıktı. Elbette cinsel tercihine saygımız var" ifadesine yer verdi.

 

"ACUN’DAN ÖZÜR DİLEMEM"

Petekkaya cinsel tercihe saygım var dedi ancak söylediklerinin arkasında olduğunu da vurguladı.  “Acun Ilıcalı'dan değil, insanlardan özür dilerim” dedi. Petekkaya,

“Bir yayıncı kuruluş ödül verdiği kişiye dikkat etmeliydi ama şunu belirtmem lazım, söyleyeceklerimi sert söylemişim. Haklıyken haksız duruma düşmüşüm. Bu Acun'un suçu. Kanala laf ediyorum ama kanal Acun'un kendi adıyla özdeşleştiği için laf ona gidiyor” ifadesini kullandı.

 

"ÇOCUKLARIMIZ NE OLACAK"

Yayıncı kuruluş böyle birine nasıl ödül verebilir diye soran Petekkaya “Bizim çocuklarımız ne olacak? Bir kez daha söylüyorum; bu konuda söylediklerim doğrudur ve arkasındayım ancak ifadelerimde biraz fazla ileri gitmişim. Acun'dan değil ama insanlardan özür dilerim” dedi.

İlgili Haberler