Cem Yılmaz'dan emeklilik mesajı : İlk kez aldığı maaşı açıkladı ve istediği şeyi duyurdu

Cem Yılmaz'dan emeklilik mesajı : İlk kez aldığı maaşı açıkladı ve istediği şeyi duyurdu

Komedyen Cem Yılmaz ilk kez emekli maaşını açıkladı

EYT meselesi çözüldü ve birçok vatandaş erken yaşta emekli oldu. Erken yaşta emekli olanlar arasında ünlü isimlerde yer alıyor.

CEM YILMAZ'DA EMEKLİ OLMUŞ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın derlediği habere göre Cem Yılmaz'da EYT sayesinde erken emekliliği hak eden isimler arasında yer alıyor.

SOSYAL MEDYADAN DİKKAT ÇEKEN MESAJ

Yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Cem Yılmaz bu kez de emekli maaşını paylaştı. Emekli maaşıyla ilgili bilgiler paylaşan Cem Yılmaz yine komedyen kimliğini kullanarak dikkat çeken bir göndermede bulundu.

cem-1-850x654.png

Birsen Altuntaş'ın derlediği habere göre Cem Yılmaz Bağkur’dan emekli olduğunu açıkladı. Son olarak Ebru Şallı emekli olduğunu açıklamış ve 7 bin 500 TL maaş almaya başlayacağını açıklamıştı. Şu günlerde Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon çekimlerine hazırlanan ünlü komedyen de emekli maaşını açıkladı.

50 yaşındaki ünlü komedyen “1988’de başlayan iş hayatımın sonuna geldim. Artık Bağkur emeklisiyim. ilk maaşımı aldım. 12.680 TL… Tesekkürler hayat, çok çok mutluyum…Ciddi görüşmek isteyen emeklilerle görüşürüm” mesajını yayınladı.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI NE KADAR?

Öte yandan Cem Yılmaz'ın 12.680 TL maaş aldığını açıklamasının ardından en düşük emekli maaşı araştırılmaya başlandı. Gelen bilgilere göre Türkiye'de en düşük emekli maaşı 7.500 TL olarak belirlendi. Ancak bu maaşı eşi ölen dul kadınlar ve yetimler alamıyor. Onlar daha düşük maaş alıyorlar.

Temmuz ayında yapılacak düzenleme sonrasında en düşük emekli maaşının 8.500 TL ile 10.000 TL bandında olması bekleniyor.

İlgili Haberler