Aleyna Tilki hastaneye kaldırıldı! Son durumu hakkında Aleyna Tilki açıklama yaptı

Aleyna Tilki hastaneye kaldırıldı! Son durumu hakkında Aleyna Tilki açıklama yaptı

Z Kuşağının en sevdiği isimlerden birisi olan Aleyna Tilki hastanelik oldu. Aleyna son durumu hakkında açıklama yaptı.

Aleyna Tilki yaşının genç olmasına rağmen oldukça başarılı bir isim. Türkiye onu tanıdı tanıyalı gündemden düşmüyor Aleyna. Aleyna bugün yine çok sayıda gazete sitesinde haberdi. Hürriyet gazetesi flaş haber olarak Aleyna Tİlki'nin hastaneye kaldırıldığını duyurdu. 

Haber sosyal medyada hızla yayılınca  Aleyna Tilki'de sessiz kalmadı hem sitem dolu hem de dikkat çeken bir mesaj yayınlayarak son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Aleyna Tilki ile ilgili basında yer alan habere ilişkin detaylar..

Son dönemde şarkıları ve oynadığı diziyle adından söz ettiren Aleyna Tilki'den sevenlerini üzen bir haber geldi. 

Özellikle Z kuşağı tarafından çok sevilen Aleyna Tilki hastaneye kaldırıldı. Sosyal medyada olayın duyulmasının ardından çok sayıda seveni Aleyna  için dua etmeye başladı.

Ancak Aleyna yaptığı açıklamayla durumunun iyi olduğunu dile getirdi.

Bilindiği gibi Aleyna Tilki şu sıralar da Bu benim masalım dizisinde rol almakta.. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aleyna  Tilki ‘Hakkımda birkaç tane haber çıkmış ‘ben doktora gidiyorum’ deyince! Bazıları doğru bazıları değil. Dün sette kas spazmı geçirdim. Bütün vücudum kitlendi ve en sonunda yürüyemez hale geldim. Sanırım yanlış bir hareket yaptım ya da çok çalışmaktan dolayı belki de vücudum kasıldı. ‘Ne kadar emek, o kadar yemek’ diyorlar… Ben çalışmaktan çok mutluyum.

Hem İngilizce şarkımın klibini hazırlıyorum hem de İşte Bu benim Masalım dizisinde aktif çalışıyorum. İkisi çok güzel oluyor, olmaya da devam edecek. Bugün daha iyiyim. Güzel bir tedaviden geçtim. Hareket edebiliyor, yürüyebiliyorum. Bir gün sonra çok çok daha iyi olacağım. Beni merak etmeyin. En önemlisi sağlık ama bir o kadar önemli olan şey de başarı ve çalışmak. İkisini dengede tuttuğumuz sürece her şey çok güzel.” ifadelerini kullanarak takipçileriyle son durumu hakkında seslendi..