Üsküp'te Sonbahar Sert Giriş Yaptı, Ağaçlar Yaprak Döküyor

Başkent Üsküp ve Kuzey Makedonya genelinde havalar iyice soğudu. Yapraklar sarardı.

Kuzey Makedonya genelinde havalar iyiden iyiye soğurken Başkent Üsküp'ün çeşitli bölgelerindeki ağaçlar da yapraklarını dökmeye başladı.

Gün boyu esen sert rüzgar çok sayıda ağacın yaprak dökmesine neden olurken ortaya büyüleyici manzaralar çıktı.

Özellikle Üsküp merkezdeki şehir parkında fotoğraflık alanların sayısı hızla artarken çok sayıda genç Instagram'da fotoğraf paylaşmak için Şehir parkına akın etti.

Meydan ve çevresindeki ağaçlarında yaprak dökmüş olması şehrin dört bir yanında yaprakların uçuşmasına neden olurken havalar da akşam saatlerinde iyice soğudu.

Hava sıcaklıkları 20 derecenin altına inerken bazı vatandaşların ise soba yakmaya başladığı görüldü.

Halk sağlığı uzmanları ise vatandaşların soğuk ve mevsimsel gribe karşı dikkatli olmasını isterken bir çok vatandaşın ise kışlıkları dolaplardan çıkardığı görüldü..

Uskuphaber.com

Makedonya Haberleri Haberleri

TL'deki Değer Kaybı Üsküp'teki Türk Öğrencileri Vurdu: Bir Ayda Hayat Pahalılığı Arttı!
Üsküp'te Kaldırıma Park Eden Araçlar Yayaları Çileden Çıkarıyor
Kuzey Makedonya Posta Servisi'nin Yavaşlığı Eleştirilere Neden Oluyor
Makedonya'da oturum izni almak isterken mağdur olmayın
THY, Kuzey Makedonya'nın Ohri şehrine seferlere başladı