Makedonyalı Futbolcu Elif Elmas ikinci kez koronavirüse yakalandı

Kuzey Makedonyalı ünlü futbolcu Elif Elmas'ın koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Korona salgını tüm hızıyla devam ediyor. Kuzey Makedonya'da da vakalar yeniden artışa geçerken Yeni balkan gazetesi flaş bir haber geçti.

Gelen son bilgilere göre Napoli forması giyen Makedonyalı milli futbolcu Elif Elmas ikinci kez koronavirüse yakalandı.

Başarılı oyuncu Elif Elmas tatil için geldiği Üsküp’te yaptırdığı testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Konuyla ilgili olarka Napoli kulübü tarafından yapılan açıklamada yıldız futbolcunun herhangi bir semptomu olmadığı ve Makedonya’daki evinde izolasyonda olacağı bildirildi.

Öte yandan Napoli’nin 6 Ocakta Juventus karşısında deplasmanda oynayacağı derbide Elif Elmas’ın forma giyip giymeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Elif Elmas'a çok sayıda hayranı da sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Elif Elmas'ın konuyla ilgili bir açıklama yapıp yapmayacağı henüz bilinmiyor.

Makedonya Haberleri Haberleri

Üsküp’te 21 Aralık Türkçe Eğitim Günü’ne Özel Ücretsiz Kıraç Konseri
Makedonya’da HIV Vakalarının %74,5’i Geç Teşhis Ediliyor
Makedonya’da 26–27 Kasım İçin Sel Alarmı: İşte Riskli Bölgeler
Slovenya, Kuzey Makedonya Ehliyetlerini Sınavsız Tanıyacak
Makedonya’da Dikkat Çeken Ziyaretçi Yoğunluğu: Nedeni Karadağ’ın Türklere Vizeli Olması