Kuzey Makedonya'da maaşlara zam geliyor! Tarih verildi

Kuzey Makedonya'da maaşlara zam yolda.

Kuzey Makedonya Başbakanı Hristiyan Mitskoski, Devlet Kardiyoloji Kliniği’ne yaptığı ziyaretin ardından emeklileri yakından ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. Mitskoski, 1 Ekim’den itibaren emekli maaşlarının artırılacağını duyurdu.

Mitskoski, yapılacak artışların toplamda 7.000 denarı bulacağını açıkladı. Bu miktarın, seçim kampanyası sırasında vaat edilen 5.000 denarlık artışı da geçtiğini vurgulayan Mitskoski, düzenlemenin emeklilerin yaşam standartlarını iyileştirmeyi hedeflediğini söyledi.

İlkbaharda Yeni Zam Yolda

Başbakan, ilkbaharda ikinci bir zam dalgası olacağını belirterek, emeklilere yönelik yatırım döngüsünün bu şekilde tamamlanacağını ifade etti.

Asgari Ücret İçin Ocak

Asgari ücrete ise Ocak ayında zam yapılması ve bu zammın ardından sigorta giderleri gibi maliyetlerin de bir kez daha artması bekleniyor. Birçok işveren ise sigorta giderlerinin çok yüksek olmasından şikayet ediyor

Makedonya Haberleri Haberleri

Üsküp’te Ne Alınır? Turistlerin En Çok Tercih Ettikleri
Üsküp mü daha ucuz, Belgrad mı?
Makedonya’da ısınma nasıl? Neden doğalgaz yok denecek kadar az kullanılıyor?
Makedonya’da hangi iş yapılır? En çok kazandıran sektörler öne çıkıyor
Üsküp’te 21 Aralık Türkçe Eğitim Günü’ne Özel Ücretsiz Kıraç Konseri